Anastasiiacurlypro

Моя класична мейкап рутина

Так як у мейкапі я повний нуль, то зазвичай моя рутина дуже мінімальна, щоб ненароком не зробити з себе клоуна.

В інше місто я взяла з собою класичний базовий набір моїх улюблених засобів.

1. Туш Patricia Ledo.

Цю туш я придбала випадково, але вона мені суперськи підійшла. Товста кисточка, але з нею у мене ніколи не було шматочків туші на віях. Вона добре профарбовує вії і робить обʼєм. А ціна дуже бюджетна.

2. Рум'яна Holika Holika

Мені подобається саме така форма нанесення. Через те, що вони водянисті з ними я рідко можу переборщити. Колір у мене коларови, але на щічках воно не робить рижину. Колір здорового румʼянцю. Плюс цих румʼян вистачає надовго.

3. Гель-мило для брів Lamel

Спочатку я була у захваті від цього гелю, але з часом на бровах видніється білий наліт. Але це у мене проблема з усіма гелями, бо потрапляють часточки спф чи тонального. Він не зклеює брови намертво, але добре фіксує. У цій ціновій категорії він класний.

4. Румʼяна Lamel

Цим румʼянам я готова співати оди. Це моя друга баночка і я їх дійсно обожнюю. Так, з ними я можу переборщити інколи. Але вони роблять такий класний ефект румʼянцю, підкреслюючи щічки. Додають макіяжу трошки екстравагантності і не швидко вбираються у шкіру.

5. Тональний Seventeen

Через те, що я профан у мейкапі найважче - це обрати тональний. Тон я обрала навпомацьки, але попала. Колір natural beige. Ним я класно перекриваю почервоніння біля крил носу та роблю шкіру обличчя одного тону. Використовую не дуже багато засобу. Від тонального у мене не було комедонів навіть коли я використовувала його кожен день. Також він не скочується.