Аніта

LOreal Paris Bright Reveal Spot Fading

LOreal Paris Bright Reveal Spot Fading

Зовсім недавно на makeup з'явилися нова лінійка засобів Bright Reveal від LOreal Paris. В лінійці 5 різних засобів, я обрала засіб для очищення шкіри.
Bright Reveal Spot Fading Serum-In-Cleanser — ідеальне поєднання пінки для вмивання та сироватки для бездоганного вигляду шкіри

LOreal Paris Bright Reveal Spot Fading

Пакування: стильний мерехтливий флакон, яскраво бірюзового кольору з дозатором. Зручно тримати в руці та використовувати під час вмивання. Дозатор видає гель плавно, можна дозувати натиском, тут без нарікань. Захисного ковпачка немає, працює шляхом напівповороту.

Консистенція: прозора, гелеподібна але не густа рідина. При контакті з водою створює легку піну. Гарно змивається.

Аромат: У флаконі дуже насичений, косметичний. Після вмивання на шкірі залишається легка віддушка з парфумованими нотами. Ненав'язливо та приємно.

Особливості засобу для очищення шкіри обличчя L’Oreal Paris Bright Reveal Spot Fading:

- прийнятний для всіх типів шкіри, навіть для чутливої;
- легко піниться і змивається;
- забезпечує глибоке й одночасно досить м'яке очищення без пересушування;
- збагачений саліциловою кислотою та ніацинамідом;
- сприяє відлущуванню й освітленню;
- зменшує виразність будь-яких пігментних плям і слідів постакне;
- має помірну заспокійливу дію, щоб знімати подразнення, свербіж і почервоніння;
- має протизапальні властивості, що важливо у боротьбі з акне;
- допомагає повернути шкірі гладкість і здорове сяйво

Для одного вмивання мені вистачило маленької дози. Тому впевнено можу сказати, що такого гелю вистачить на довго. У момент вмивання на шкірі відчувається зручно. Засіб має освітлювальний ефект, а також допомагає боротися з масним блиском, ретельно очищаючи та нормалізуючи вироблення шкірного сала. Засіб не сушить, шкіра навіть стає більш світлішою, чистою та блискучою, вирівнює тон. Не залишає липких слідів, шкіра м'яка та гладенька. Алергічних реакцій та почервоніння не було. Відчуття повної чистоти. Завдяки сироватки яка є в составі, шкіра не потребує додаткового зволоження. Чудовий гель для щоденного використання. Я задоволена новим засобом, він підходить для всіх типів шкіри.