DARIIAKOVACH

Joko blend beauty box вже в мене 😍 ВІДЕО

Joko blend beauty box вже в мене 😍 ВІДЕО

По-перше,відчуваю себе блогером🤭 Ну таке гарне упакування,що я прям посміхалась весь ранок🥹

Все в дівчачих відтінках,особисто я таке люблю🥰 В кінці,обов'язково перегляньте відео)

Пінка для вмивання нормального типу шкіри (спойлер:мені вже було з чим порівняти,тож нижче розповім враження)

Тонік з aha кислотами для всіх типів шкіри

Дві гідрогелеві маски,та одна альгінатна

Сироватка для обличчя

Олія для росту вій і брів

Набір дуже класний,але про все по черзі

  1. Пінка. Вона безсульфатна з екстрактом равлика. Раніше я вже мала змогу,протестувати пінку для жирного типу шкіри з зеленим чаєм. Вона мені сподобалась але після неї шкіра обличчя була стягнутою. Мені просто вона не підійшла,але нею користується моя мама🙏🏻Та ця пінка-це прям моє. Відчуття очищення і навіть легкого зволоження. Не нав’язливий аромат. Я таки спробувала щіточку,хоч і скептично ставлюсь до таких «приладів»,та вона справді гарно очищує,головне доглядати за щіточкою
  2. Тонік. Я перечитала всі відгуки на сайті і розуміла,що приїде щось дуже класне. Так і сталось! По-перше зручний дозатор,приємний аромат,навіть якийсь знайомий мені. Але головне-ефект. Від одного разу звичайно нічого не відбулось,але моя шкіра зараз дуже лущиться і після одного використання їй ніби дали «попити») Дуже сподіваюсь, що цей тонік допоможе нормалізуватись.
  3. Маски. Їх я не тестила, я це робитиму окремо. Такий вид продукту я маю вперше,тому жодних очікувань чи досвіду не маю. Але подобається,що альгінатна маска великого формату і точно не на один раз.
  4. Сироватка. Вона з пептидами. Має відновлювати,зволожувати,і розгладжувати (боротись зі зморшками,їх раннім проявом) Вік 25+ мені ніби ще варто було б дорости,але все ж я планую спробувати її і також напишу тут відгук згодом. Перше враження-це «вау який флакончик😍» і «Як же приємно пахне».
  5. Олійка для росту вій і брів. Синій 💙 У мене вже була спроба відростити вії,але іншим брендом. Тут я можу лиш сказати,що ніяких негативних відчуттів нема. Гарний аромат,олійний) Ефект не раніше ніж за місяць проявиться,але якщо ця штучка працює-я буду її тут рекламувати просто безкінечно😄

ОСЬ І ВІДЕО🥹 (маю нервовий тремор рук,тому вибачте за тряску🙏🏻)

Що я з впевненістю можу сказати,так це те,що Joko Blend-це дуже крута,нова,доступна і якісна косметика.

До-речі, Joko Blend-це бренд компанії Procare,який має ще ряд брендів,такі як Tink та Shelly. Tink більш базується на волоссі,хоча також представленні і доглядові продукти для обличчя/тіла. А от Shelly-це бренд для краси ручок і ніжок,а також міцності нігтів.

Я пишаюсь такими крутими УКРАЇНСЬКИМИ брендами,які мають чудову якість і доступні кожному🙏🏻