anya_kozachenkoo

Рятівники

Рятівники

Догляд губ є для мене важливим, так як і догляд за обличчям, тому в моїй косметичці завжди є засоби, які допомагають реанімувати губ після стійкої помади чи після обвітрення. Зараз в мене є 4 засоби, які лікують губи та підтримують їх в гарному стані.

TULA Skincare Lip SOS Treatment Balm in Blackberry Velvet, це відтіночний бальзам з пробіотиками, який відновлює губи моментально. Об'єм 8 грам, вироблено в США. Бальзам має зручний гумовий аплікатор та дуже приємний аромат чорничного варення. Відтінок в нього дуже гарний, ягідний, виглядає красиво, в міру липкий, добре зволожує та живить, якщо є якісь тріщинки, то цей бальзам чудово їх ліквідує, дуже люблю наносити його на ніч. Laneige lip sleeping mask in Mint choco, в мене був набір мініатюр з лопаткою для нанесення, з яких залишився лише такий. Об'єм 3 грами, вироблено в Кореї. Ці нічні маски мабуть знають всі, вони супер популярні, головне не наткнутися на підробку. Розхід в цієї мініатюри супер економний,незважаючи на маленький об'єм. Маска дуже приємно пахне ментолом, не пече, дуже швидко відновлює губи, користуюсь нею лише на ніч, іноді використовую перед нанесенням макіяжу. Лопаткою дуже зручно її діставати, вона має легкий м' я ний відтінок, але на губах виглядає прозоро.

(Malin+Goetz) mojito lip balm в об' ємі 10 мл, вироблено в США. Це чудовий прозорий бальзам для підтримання губ в гарному стані. Текстура приємна, не липка. Бальзам має дуже класний аромат безалкогольного коктейлю Мохіто. Дуже класний бальзам для носіння в сумочці.

Clarins Lip Comfort oil in 04 в мініатюрі 1,4 мл, виробник Франція. Дуже класна відтінкова олійка для губ, яка насичує та зволожує губи. Текстура легка, олійна, не розтікається, не липне. Зручний аплікатор до нанесення. Має дуже гарний рожевий відтінок та солоденький аромат. Ще один класний засіб для підтримки губ в гарному стані 🫦

Рятівники
Рятівники
Рятівники
Рятівники