Vik_Sem

WiSHLiST |Бюджетна базова сироватка для шкіри.

WiSHLiST |Бюджетна базова сироватка для шкіри.

Досить довго я ігнорувала усілякі сироватки, мені цілком вистачало крему для обличчя. Але після зайомства з гіалуроновою кислотою та її якостями, маю завжди в своєму арсеналі саме таку базову сироватку.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

  • СИРОВАТКА З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ WiSHLiST
  • ОБ'ЄМ - 30 мл
  • ВИРОБНИЦТВО - УКРАЇНА
  • ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ - 24 місяці / 3 місяці після відкриття

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

Продається сироватка у невеликій яскравій коробці з усією потрібною інформацією. Всі флакони виконані в яскравому, молодіжному стилі та мінімалістичному дизайні , кожна сироватка лінійки відрізняються за кольором. Оформлення дуже яскраве, але приємне для очей.

За класикою, для таких засобів-кришечка з піпеткою, претензій до якості упаковки не виникло. Сама пляшечка зроблена з темного скла, така пляшечка добре захищаєсироватку від сонячного світла.

Пляшечка з кришкою захищена невеликою прозорою наклейкою, що гарантує відсутність відкриття до потрапляння у ваше користування.

WiSHLiST |Бюджетна базова сироватка для шкіри.
WiSHLiST |Бюджетна базова сироватка для шкіри.
WiSHLiST |Бюджетна базова сироватка для шкіри.

Цитата косметолога бренду WiSHLiST :

“Використання гіалуронової сироватки – це як подарунок для твоєї шкіри, який дарує їй неймовірну свіжість і зволоження на кожному рівні.”

СКЛАД INCI Aqua, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, Hexylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Fructose, Glucose, Sucrose, Sodium Hyaluronate Crosspolymer (and) Sodium Hyaluronate (and) Sodium Acetylated Hyaluronate (and) Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Parfum.

Активні компоненти:

  • Hymagic-4D: революційна форма гіалуронової кислоти, яка проникає глибоко в клітини шкіри, забезпечуючи інтенсивне зволоження.
  • Глутамінова та аспарагінова кислоти: зберігають природний рівень вологості, надаючи шкірі неймовірну свіжість і здоровий вигляд.

Сироватка створює миттєвий водний «кокон», який забезпечує глибоке та тривале зволоження. Завдяки своїй текстурі, сироватка відмінно підходить як основа під макіяж, забезпечуючи його стійкість протягом всього дня.

Сироватка має сильний і насичений аромат. Приємний для мене, наче парфмований, косметичний аромат. Після нанесення продукту на шкіру запах ще присутній, але потім випаровується.

Консистенція сироватки рідка, текуча. Але при цьому це не вода. Крапля легко розтікається по поверхні і тим більше легко стікає з обличчя. Треба встигати швидше розтерти та розподілити її по шкірі. Колір сироватки прозорий. На шкірі пігменту не лишається. Липкість після нанесення не відчувається, шкіра добре поглинає сироватку.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Я використовую сироватки на очищену шкіру після тонера, а зверху закриваю кремом. Сироватка відмінно справляється з зволоженням шкіри і швидко прибирає відчуття стягнутості і, якщо є, всі подразнення. Відразу після нанесення шкіра стає бархатистою на дотик і дуже ніжною. Також чудово зарекомендувала себе, як база під макіяж. Вона швидко вбирається і вже через хвилину можна наносити свій повсякденний макіяж, всі засоби добре наносятся та не плямують.

МОЇ ВРАЖЕННЯ

У мене комбінований тип шкіри, влітку в Т-зоні є жирність, але зараз, коли температура знижується та в період опалення, шкіра стає більш сухою і потребує більш поживних засобів. Після сироватки обов'язково доповнюю догляд кремом для обличчя, але за відчуттями влітку можна обійтися і однією сироваткою.

Сироватка WiSHLiST HYALURONIC ACID чудово мені підійшла, не викликала подразнення та алергії. Навпаки, вона швидко зволожує, допомагає заспокоїти подразнену шкіру та вирівнює колір обличчя. Особливо це помітно після використання пілінгів - швидко зникають почервоніння. При постійному застосуванні помічаю накопичувальний ефект.

Використовую її вранці під крем для більшого зволоження. Вона миттєво справляється з лущенням, зволожує та пом'якшує шкіру. Дрібні зморшки від інтенсивного зволоження розгладжуються та з'являється пружність.

Пори сироватка також не забиває, так що за відчуттями добре підійде для будь-якого типу шкіри! Витрачається економічно. Тому, як базова сироватка вона чудова і я її рекомендую.

ПЕРЕВАГИ

  • Гарно виглядає;
  • Швидко вбирається без жирності;
  • Заспокоює подразнену шкіру;
  • Зволожує та живить;
  • Підходить як база під макіяж;
  • Робить шкіру бархатистою.