Юлі

ТОП-5 ароматів на весну-літо, які я хотіла би спробувати

ТОП-5 ароматів на весну-літо, які я хотіла би спробувати

Хочу з вами поділитися тими парфумами, які за описом мені сподобалися на весну-літо і які досі залишаються з відміткою-сердечком)

І наперед — на цю пору року я обожнюю свіжо-солодкі аромати, які ніколи і нікого не задушать і мають цікаві поєднання.

1. Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia - квітковий аромат 2021 року випуску з нотами фіалки, дині, води та польових квітів (мене зацікавило саме це пожднання). Звісно ж будь-який аромат перед тим, як потрапить до обраних, проходить перевірку щодо відгуків про стійкість і шлейф. Статистика показує, що обидва показники середні. Треба брати 🤤

ТОП-5 ароматів на весну-літо, які я хотіла би спробувати

2. Dr. Gritti Pomelo Sorrento. Здається, найдорожчий аромат з усіх, що піддається порівнянням з Moschino. Не знаю, не пробувала, але дуже хочу! Тому знайшла на Makeup пробник аромату, щоправда треба відслідковувати наявність 💔

З цікавого - нота помело, звісно ж (і гарний флакон 👀).

3. Туалетна вода Marc Jacobs Perfect з нарцисами 🌼 Одні з моїх найулюбленіших квітів, ще потрібні причини, чому він у цьому списку?))

4. Giorgio Armani Ocean di Gioia

З усієї колекції diGioia мене зацікавили дві серії: Ocean та Aqua. Почитавши відгуки, зупинилась на "океанському" виді. Тут немає незвичних поєднань, але це точно смачно звучить: груша, конвалія, цитруси, жасмин.

5. Hermes Jour d'Hermes

Парфум, який асоціюється зі стилем Old Money, розкішшю, елегантністю, стриманістю, делікатністю 🫦

Певно це найнераціональніші товари, які так хочеться купити і спробувати 🤪 Тому що в мене є своя колекція парфумів і вони поки не збираються закінчуватись.

Тож подивимось, чи пройдуть ці фаворити перевірку часом (і грошима) і чи колись таки з'являться у мене 🤞🏻