ТОП-5 ароматів на весну-літо, які я хотіла би спробувати
Напередодні свого Дня народження вирішила переглянути, що у мене знаходиться в Обраному на Makeup, а там виявилось 115 позицій 😱 Усе переглянула і в результаті вдалося структурувати свої бажання по різним категоріям.
Хочу з вами поділитися тими парфумами, які за описом мені сподобалися на весну-літо і які досі залишаються з відміткою-сердечком)
І наперед — на цю пору року я обожнюю свіжо-солодкі аромати, які ніколи і нікого не задушать і мають цікаві поєднання.
1. Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia - квітковий аромат 2021 року випуску з нотами фіалки, дині, води та польових квітів (мене зацікавило саме це пожднання). Звісно ж будь-який аромат перед тим, як потрапить до обраних, пр оходить перевірку щодо відгуків про стійкість і шлейф. Статистика показує, що обидва показники середні. Треба брати 🤤
2. Dr. Gritti Pomelo Sorrento. Здається, найдорожчий аромат з усіх, що піддається порівнянням з Moschino. Не знаю, не пробувала, але дуже хочу! Тому знайшла на Makeup пробник аромату, щоправда треба відслідковувати наявність 💔
З цікавого - нота помело, звісно ж (і гарний флакон 👀).
3. Туалетна вода Marc Jacobs Perfect з нарцисами 🌼 Одні з моїх найулюбленіших квітів, ще потрібні причини, чому він у цьому списку?))
4. Giorgio Armani Ocean di Gioia
З усієї колекції diGioia мене зацікавили дві серії: Ocean та Aqua. Почитавши відгуки, зупинилась на "океанському" виді. Тут немає незвичних поєднань, але це точно смачно звучить: груша, конвалія, цитруси, жасмин.
5. Hermes Jour d'Hermes
Парфум, який асоціюється зі стилем Old Money, розкішшю, елегантністю, стриманістю, делікатністю 🫦
Певно це найнераціональніші товари, які так хочеться купити і спробувати 🤪 Тому що в мене є своя колекція парфумів і вони поки не збираються закінчуватись.
Тож подивимось, чи пройдуть ці фаворити перевірк у часом (і грошима) і чи колись таки з'являться у мене 🤞🏻
Коментарі (0)