Юлі

Ще один відгук про Mermade у стрічці)

Ще один відгук про Mermade у стрічці)

Спільноті подружок привіт 👋🏻

Нещодавно читала допис на сторінці компанії, що завдяки відгукам спільноти вдалося створити покращену формулу бальзаму для губ, що буде ще приємнішою у використанні. Такі меседжі викликають ще більшу довіру та прихильність до бренду. А полюбила я його власне за бальзами для губ та приємні аромати у косметиці.

Ще один відгук про Mermade у стрічці)

У мене є 2 бальзами:
- один із запахом кока-коли (і це той самий смачний аромат напою. Я колу не вживаю, але хто забороняє просто насолоджуватись запахом 🤪)
- інший із бананом (не зеленим бананом, але і не тим, що уже 2 тижні полежав)) Якраз те, що не буде набридати 👍🏻).

Тож ароматами я задоволена, а їх в асортименті ще дуууже багато, я хочу ще з шоколадом спробувати)

Раніше була проблема із тим, що відклеювалась передня наліпка з флакону, але і це вже виправлено. Тепер усе тримається і гарно виглядає. Дизайн – сильна сторона бренду.
Аплікатор мені також подобається, ним зручно, швидко і рівномірно розприділяти продукт по губам. Від дівчат знаю, що інколи аплікатори ламалися, бальзам розтікався, але я з таким не стикалася. І знову ж таки – нова версія більзаму в новому тюбику)

Я би назвала цей продукт бальзам-блиск для губ, в залежності від кількості його нанесення він може бути або зволожуючим або блискучим.


Чи бальзам жирнуватий? Так, є таке, але мені подобається ця особливість, через це і є блиск. Але не впевнена, що я скажу те саме влітку 😅
Подобається наносити його на ніч, виходить як маска для губ.
Також пробувала наносити його поверх олівця для губ, то це була хибна ідея)
Чи комфортно носити? Абсолютно.
Чи виконує головну функцію зволоження і захист? У довгостроковій перспективі так. Короткостроково – поки бальзам на губах.


Консистенція: рідкий, за високих температур може бути аж занадто. Тому влітку бажано зберігати в прохолодому місці.
Чи є колір, якийсь відтінок на губах? Не помітила, скоріше вони просто прозорі.


Чи купила б ще? Так, проте заради цікавості спробувала б нову версію) Але треба ще ці тюбики закінчити, а вони дуже економно використовуються.
Співвідношення ціна/якість оптимальне 👍🏻
Можу рекомендувати спробувати)