Тетянка 🤩

10 уроків краси, про які б хотіла дізнатися раніше

10 уроків краси, про які б хотіла дізнатися раніше

Beauty індустрія змінюється так швидко, що іноді не встигаєш за новими трендами. Та давай розберемося що дійсно потрібно для гарного вигляду 😉

  1. Базовий догляд. Це основа з основ! Збери його і вже потім підбери активи по запитах шкіри. Це є двоетапне очищення, крем та спф.
  2. Сонцезахист твій найкращий друг. Шкіра скаже дякую за відсутність гіперпігментації та передчасних зморшків 🫶🏻
  3. Не купуй забагато баночок. Так можна зробити тільки гірше для шкіри чи волосся, особливо якщо це активні компоненти, які не поєднуються між собою.
  4. Змивай макіяж. Обов'язковий вечірній ритуал, двоетапне очищення - спочатку міцелярна вода або ж гідрофільна олія й далі звична умивачка 🙃
  5. Не видавлюй прищі. Краще сходи до дерматолога, який розкаже як їх вилікувати. Це займе час, але воно того вартує!
  6. Залиш брови в спокої. Мода швидко змінюється, а от повернути красу бровам набагато довше і важче, ніж може здатися.
  7. Не лягай спати з мокрим волоссям. Воно дуже вразливе до пошкоджень, заломлюється та плутається під час сну. А от фен якраз тобі друг.
  8. Доглядай також за тілом. Часто зосереджуються на обличчі, забувши про інші частини тіла, а вони також потребують твоєї уваги 🤍
  9. Довіряй, але перевіряй склад косметики. Гучна реклама, відгуки.. а ефекту в кращому випадку немає, якщо не стало гірше. Дуже гарне вміння - розбиратися в компонентах, хоча б в основах і тоді швидко зорієнтуєшся чи вартий засіб часу та грошей.
  10. Краса не тільки ззовні, а й в середині. Гарний сон, корисна їжа та мінімум стресу дуже гарно повпливають на твій зовнішній вигляд.

А ще важливіше любити себе, такою яка ти є 🥰