Mila__Mi

Ох ця новинка від Barbers

Ох ця новинка від Barbers

Ми брали вже не один засіб від Barbers і всіма були задоволені, починаючи від ароматів (і мені і ЙОМУ вони дуже подобалися), закінчуючи гарними складовими і гарною дією. Побачивши новинку бренду (парфумовані дезодоранти), я одразу вирішила взяти ЙОМУ дезодарант, якраз його попередній вже закінчувався.

Пластиковий футляр зі стиком. Дизайн в стилі бренду, брутальний та мінімалістичний 😎

У складі не містить алюмінію і загалом є безпечним, так як не блокує потові залози і не порушує природне потовиділення. І додатково у складі можна знайти доглядові компоненти, які направлені на зволоження та пом'якшення пахв.

Аромат суто чоловічий, свіжий і дуже приємний. Цей аромат, особисто мені як дівчині, постійно хочеться чути, він прям так і манить до себе, такий він спокусливий 🤭 Ці мускусно-деревні нотки, ох, я дуже задоволена (і ЙОМУ також дуже сподобався цей аромат, догодила 😉).

Красуні, хто любить на своєму чоловікові ніжні та приємні аромати, дуже раджу звернути увагу на цей дезодарант.

Текстура щільного гелю в більш твердому форматі.

Що по дії?
Дезодорант завдяки своїй гелевій текстурі гарно ковзає і висихає за 5-10 хвилин, не лишаючи відчуття вологи чи липкості.

Не лишає на одязі білих слідів, що дуже важливо, адже хлопці/чоловіки часто носять саме темний одяг.

Впродовж дня добре захищає від поту, не викликаючи відчуття дискомфорту. Не викликає подразнень чи алергічних реакцій.

ЙОМУ він сподобався як за дією, так і за ароматом. А я радію, що догодила не тільки ЙОМУ, але й собі, бо не всі його попередні дезодоранти мені подобалися 🤭

Радимо 💙