#beautystudymakeupclub
Щоб я передала далі, своїй донечці
Які б правила я б передала своїй донечці (як би діти слухали батьків):
1. Пізнавай себе.
Вивчи типи шкіри, волосся, фігур. Зрозумій що тобі, що твоє. Твій унікальний образ створюється гармонійно.
2. Надивленість на схожих може бути корисною
Я захоплююсь світлими образами, волоссям, очами. Але я темненька і коли йдешь в магазин не знаєш що саме тобі пасує. Коли слідкуєш за схожим типажем, то і обирати легше.
3. Роби фото себе на згадку.
Повір, якщо зараз ти думаєш фууу, оце крінж, то через 2 роки будеш дивитись і милуватись, яка ти гарненька.
4. Не поспішай робити довготривалі процедури
Перманент, татуаж, інєкції. Такі процедури створені, щоб тобі допомогти, а не для фану чи моди. Коли тема стосується здоров'я треба знати всі ризики.
5. Якщо ти щось не зробила, а всі вже так - радій, що прислухалась до себе
Іноді хочеться повернутись у 16 і не чіпати ті брови. Це не ознака відсталоті від моди, це ознака, що ти знаєш чого хочешь.
6.Якщо рутина не приносить задоволення - це не твоя рутина
Патчі під очі сподобаються у свій час. Ванна з піною теж може не одразу сподобатись. Роби те, що приносить задоволення та результат!
7. Не бійся кольорів - це цікаво.
Коли звикла, що ти "тепла зима", а тут бац я такий холодний колір пасує, що про всі інші забуваєш. Або персикові румяна - це підпал! Інколи це дійсно цікаво і влучно.
8. Зайве волосся можливо не таке і зайве.
Знаеш, сама не розумію нашо мені лисі ноги. От під пахвами та бікіні - то тема. А ноги... я дозволяю їх не голити кожен день.
9. Не ти для баночок, а баночки для тебе!
Памятай, продукти мають працювати на тебе, вирішувати твої питання. Як і всі стосунки, стосунки з косметикою можуть стати токсичними. Шукай своє, не панікуй та не здавайся. Можливо твій догляд чи косметика чекають на зустріч з тобою і ось ось ви зустрінетесь, а твоє життя стане краще, навіть якщо це два три засоби, але вони твої!
Змінювати образи та догляд - це як спосіб пізнати себе більше. Що мені пасує, що подобається, а що тішить просто так без сенсів. Памятати та дбати про себе в той спосіб який подобається - це головне.
Коментарі (0)