Alina_Demchenko

Час для теплих ароматів : два унісекс аромата від Avenue Des Parfums з натяком на нішу

Час для теплих ароматів : два унісекс аромата від Avenue Des Parfums з натяком на нішу
Час для теплих ароматів : два унісекс аромата від Avenue Des Parfums з натяком на нішу
Час для теплих ароматів : два унісекс аромата від Avenue Des Parfums з натяком на нішу

Бренд Avenue Des Parfums як торнадо увірвався у світ Makeup Club і перевернув все догори дригом, відкривши в багатьох з нас - любов до парфумерії. Він показав, що дюпи бувають якісними, стійкими і по дуже приємній ціні. Навіть найвибагливіші парфумоманьяки визнали, що бренд має гарні аромати і кожен повинен спробувати хоча б пробник.

Так ось пробників від Avenue Des Parfums в мене багато ( думаю буде ще 😂) і я б хотіла розібрати два аромати-родича, які знову розбудили в мене бажання придбати щось солоденьке та з алкогольним присмаком.

І сьогодні я хочу розповісти про Impressing Porto та Passion Buenos Aires. Ці аромати для своєї колекції, вже обрали деякі автори з цього клубу.

Час для теплих ароматів : два унісекс аромата від Avenue Des Parfums з натяком на нішу
Час для теплих ароматів : два унісекс аромата від Avenue Des Parfums з натяком на нішу

Цей аромат, з перших секунд, здатен показати свій характер. Пряний старт розпочинає цю рапсодію, стрімко і зухвало. Спочатку, це здається навіть занадто : бальзамічна нотка здаєтсья гіркою і заважкою і в голові виникає десонанс, але чого я продовжую за ним спостерігати ? Старт проходить і м'яка тепла димка осідає на шкірі. Стає більш тепло та затишно. На секунду, за пряністю і бальзамічно-алкогольною ноткою, вилазить легка, ледь помітна кислинка, фантомна, але викликаюча масу асоціацій. Тепла деревина, глибока і в'язка , зігріває тіло своїм теплом і по горло проходить той самий солодкий, зігріваючи алкогольний ковток. М'яка пряність робить його більш приємним, але все таким же дурманящім і колючим. З часом дерево стає більш густим, більш виразним. В композиції з'являються солодкі акорди, нагадуючі ваніль, але гірку та густу.

Кожен подих хочеться розтянути подовше, відчути як колюче тепло проникає скрізь пори і розповзається по тілу, розслабляючи кожен сантиметр . Піраміда у аромата незатійлива, але неймовірно гарна і спочатку, я навіть не впізнала що за нею ховається.

  • Старт: лабданум. Пряний, різкий аромат, який має багато спільного з мускусом. Я часто відчуваю його як бальзамічну ноту, смолисту та теплу. Тут він зіграв ідеально і чесно кажучи, я його впізнала одразу.
  • Середні ноти : кедр. Два види кедру об'єдналися в неймовірно гарній дерев'яній композиції, настрій якої гарно підкреслила база. Деревина м'яка, гарно відчутна.
  • База : Ванільний спирт, ванільний стручок та амброксан. Саме база задає оригінальне звучання аромату і цей м'який та в'язкий алкоголь, робить композицію неймовірно гарною .

Аромат я деякий час не могла впізнати. Дивлячись на композицію вперше, я не могла згадати що це. Але всівши на тілі я зрозуміла що нагадує. Стара версія Apple Brandy нажаль ніколи не траплялась мені на затест, але його зігріваючі мотиви опинилися в новій версії з колекції The Liquors. І хоча Apple Brandy on the Rocks дуже відрізняється від Avenue Des Parfums Impressing Porto, спільна чарівна гра теплого алкоголю з пряними мотивами і фруктовим присмаком - присутня в обох ароматах.

Impressing Porto - гарно розкриється як на чоловіку, так і на жінці. Його м'якість і пристрастність прийдеться до душі багатьом. Пряний в міру, трошки солодкий, але доволі серйозний, аромат являється гарним прикладом нішевого аромату з дуже витонченим шлейфом.

М'який шлейф виривається одразу з розпилювача, показуючи свою привабливість. Аромат який дає спокій, прекрасні картини зимового вечора біля каміна, коли нікуди не треба квапитися і є лише ось цей момент, момент тепла та спокою. Одразу після розпилення, солодка і тепла кориця осідає на тілі, одразу зігріває і викликає усмішку на обличчі. Тут, алкогольна нота теж помітна одразу. Але вона гіпнотизує своєю м'якістю і дурманом, що вітає в повітрі. Алкоголь здається більш безпечним, більш м'яким і не таким міцним. Це ковток тепла, це те, що так необхідно на засніжених вулицях під час святкування нового року. Легка пудра робить композицію "градієнтною", роблячи всі ноти гарно змішаними, через що складно прослідкувати всі переходи. Кориця відчувається м'яко, тепло і цукрово. Шоколадні нотки підкреслють красу солодкої деревини , а також відшлефовують всі можливі нерівності в алкогольних мотивах. В кінці, розкривається мигдальна нота, яка відчувається доволі близько до шкіри і через це, забувається оточуючими.

Аромат в міру солодкий, з ніжним і не гучним шлейфом. Мені подобається те, що він саме ніжний і спокійний, як обійми.

  • Старт : Коньяк. На диво, ця нота відчувається дуже м'яко. Я очікувала її більш терпкою, більш колючою, але тут вона ніжна і лише доповнює всі інші ноти. Ніякого алкогольного старту, а ось алкогольний вміст цукерки - можливо.
  • Ноти серця: кориця, боби тонка, дуб. Кориця не пряна, а саме цукрова, як в булочках. Приємна, не кричаща і м'яка. Боби тонка і дуб - гарно поєднались і солодку і трошки пудрову деревину. Гарно і м'яко.
  • База: ваніль, праліне та сандал. Ваніль відчувається лише як частина композиції і не бере на себе увагу, як і інші ноти бази. Праліне - найвідчутніша з них, лише робить все більш солодким і м'яким.

Аромат, який являється гарним дюпом на Angels' Share, хоч і скхожий на нього , але має багато свого особистого характеру. Як мінімум - він більш м'який, кориця не така пряна. Він не такий алкогольний, він більш десертний і якщо чесно - мені це дуже подобається в ньому. Кого лякає гучність і алкогольність ангела - будуть задоволені цим ароматом від Avenue Des Parfums. Він не душить, не сильно солодкий. Він саме ідеальний.