wowmom

Коли нічого зайвого! Сиворітка з простим та ефективним складом, яка підтримувала шкіру в літню спеку

Коли нічого зайвого! Сиворітка з простим та ефективним складом, яка підтримувала шкіру в літню спеку

Привіт, красуні!

Що я зрозуміла за свої 30 років, так це те, що чим простіше догляд за обличчям, тим більше він ефективний. Ні, я не маю на увазі, типу купити крем за 50 грн, і вірити що він і зморшки розгладить, і прищі вилікує. Я маю на увазі, що схема догляду повинна бути максимально зрозумілою, інгредієнти в косметичці не мають бути якимись супер-специфічними, або агресивними, і тоді ваша шкіра віддячить вам своїм здоровим виглядом.

В моєму розумінні, ідеальна схема догляду виглядає наступним чином: м'яке очищення, тонізація (це може бути термальна вода, тонік/тонер без спирту та без олій), базова зволожуюча сиворітка (для підтримки водного балансу шкіри), одна сиворітка з активом (з кислотами, ретинолом, вітаміном С) на вечір, зволожуючий крем, та захист від сонця.

Сьогодні хочу поговорити про класну базову сиворітку, з чудовим складом, з якою переживати спеку мені було трошечки легше - Jole Hyaluronic Serum.

Коли нічого зайвого! Сиворітка з простим та ефективним складом, яка підтримувала шкіру в літню спеку

Сиворітка об'ємом 30 мл, знаходиться в невеликій скляній баночці.

Її основне направлення - зволоження і відновлення захисного бар'єру, завдяки гіалуроновій кислоті, пантенолу та рисовому протеїну в складі.

А якщо роздивлятися склад більш детально, то можна помітити, що сиворітка містить дуже багато зволожуючих, та регенеруючих компонентів, а консерванти знаходиться аж в самому кінці списку.

Сиворітка не комедогенна, тому вона підійде як підліткам, для підтримки здорового мікроклімату шкіри, так і дівчатам постарше, як додаткове джерело зволоження.

Сиворітка має дуже легку гелеву консистенцію, яка легко розподіляється та швидко всмоктується. Вона абсолютно не залишає на обличчі ніякого відчуття липкості чи жирності.

Я читала у відгуках, що Jole Hyaluronic Serum сушить шкіру, але на собі я цього взагалі не помітила, тому що всі сиворітки на основі гіаларунової кислоти, я наношу наступним чином...

Гіалуронова кислота здатна притягувати і утримувати воду зі шкіри, тому сиворітку я наношу виключно на зволожене тоніком обличчя.

Чи потрібно закривати сиворітку кремом? Обов'язково!

Щоб отримати максимальний ефект зволоження, звісно потрібно "затримати" воду на шкірі кремом.

Ще мені дуже сподобалося наносити поверх сиворітки, крем з СПФ. Так він швидко поглинається і не скочується.

В літню спеку, Jole Hyaluronic Serum допомагала мені відчувати на обличчі комфорт, зволоження, вона не провокувала запалення, і не обтяжувала мій догляд.

Сиворітка дуже приємна у використанні, хоч глобального вона і нічого не робить. І не повинна...для цього в нас є активи, як працюють вночі, а зранку шкірі треба відновитися. Саме для цього Jole Hyaluronic Serum чудово підходить.

Дякую за увагу 😘