Hrystja_

Сироватка змінила мою шкіру?

Отже, ця сироватка містить 5% азелогліцину. Що це таке? Це сучасна альтернатива азелаїнової кислоти, яка значно агресивніша. Азелогліцин, в свою чергу, дуже лагідний, тому без проблем підійде чутливій шкірі.

Я прочитала кілька статей про азелогліцин. Це справді знахідка. Він зменшує подразнення і почервоніння, бореться з куперозом, сухістю. Має освітлювати пігментні плями. Ну, хоч на це я не дуже надіялась ( бо в мене таке враження, що мої плями вивести косметичними засобами вже не можливо).

А ще цей компонент витягує забруднення і вугрі зі шкіри.

Звичайно, пігментація залишилася. Ну але тут ще раз скажу, що я великої надіЇ не покладала на її зникнення. Біля губ в мене були видно маленькі капіляри. Тут азелогліцин мав би зміцнити стінки капілярів, зменшити їх появу. Я не можу сказати, що вони в мене більші чи менші...вони є. Їх не дуже видно... з тональним тим більше, тому, наразі, пігментація мене бентежить більше, ніж вони.

В мене стало значно пружніша шкіра. Я це бачу, я знаю, що це від цієї сироватки. Зращу після нанесення бачу дуже класний ефект. Шкіра пружна, еластична, наповнена вологою.

А ще, в перший тиждень користування, мене почало висипати. Хоч я не маю проблем з видимими недоліками. Я зрозуміла, що почав працювати азелогліцин. Він ніби магнітом витягає все, що сиділо в середині. Чорні цятки зменшились наполовину.

Сироватка має ідеальний склад, там, крім азелогліцину, ще багато корисних компонентів: вітамін е, гіалуронова кислота, мигдаль, олія ши (каріте), пантенол, троянда, шипшина.

Запах ледь відчутний...мені дуже нагадує запах води з термальних джерел.

Текстура легка, не жирна. Швидко поглинається.

Цією сироваткою я справді вражена. Вона на моїй шкірі працює краще, ніж маски. Свіжість, пружність, гладкість...вона це все дає.

Тепер я хочу спробувати ще й інші сироватки Nacomi, але ця точно залишиться в фаворитах.