ssvlvva

#beautystudymakeupclub.

#beautystudymakeupclub.

Привіт! Я рада, що ти вирішила прочитати мій пост. Я не хочу давити інформацією роби так, а так не роби. Бо тільки недавно всі намагались мінімалізувати використання фену, а сьогодні сушити без фену - "фу, ти ламаєш своє волосся". Ну, ладно...

Давай я швидко пройду по етапах мого життя і які правила я засвоїла. Хочу попередити, що в мене ніколи не було важких проблем зі шкірою і я також не користувалась найкращими засобами аби тримати все в порядку. 😁Я жила звичайне дитяче життя і крала в мами косметику. ВСЬО ПІГНАЛИ!

Цьому причина були танці. Я прозаймалась 13 років танцями і нас вчили фарбуватись ще змалечку. Нарощенні вії я навчилась прикріпляти з років 13-14. Малювати стрілки ще раніше. Червоні губи - просто база, без якої не виходиш на сцену. Ні в кого не було часу тобою займатись, тому у дівчат була така як міні терапія, де ми сідали всі коло дзеркала і кожен фарбувася сам. Звідси пішли правила:

📌1. ТВОЯ КОСМЕТИКА - ЦЕ ТВОЯ ОСОБИСТА КОСМЕТИКА. Всіх цікавили якісь новинки і хтось хвалився покупками, дівчата постійно давали одна одній щось на спробу, але моє правило було завжди що я не використовую чужі продукти на мені. Я знала до яких наслідків може це привезти і не пічкала своє обличчя сторонніми речами.

📌2. ЗМИВАТИ МАКІЯЖ ПОТРІБНО ЗАВЖДИ. Ну це класика. Типу на ранок всім в школу, єдине що залишалось - це чорний клей від вій, бо його важко було відмити.

📌3. МАЛЮВАТИ СТРІЛКИ - НАВИЧКА. Я думаю всі намагались наклеяти скотч біля вік аби намалювати стрілку. Ідея в теорії крута і можливо в когось виходе, але я не знаю нікого хто цим "лайфхаком" користується на постійній основі. Аби навчитись малювати стрілки я сідала і години витрачала аналізуючи своє око, дізнавалась які є види стрілок, як малюють її візажисти і так далі. Наразі в мене рука "набита" і ця частина макіяжу не бере в мене так багато часу.

Це настав період помад від Кайлі, гігієнічок в стилі кока-коли і китайських масок. Мої однокласниці вже починали приходити до школи нафарбованими. Всі виглядали набагато старше, вже експериментували і купляли багато косметики. Ну це канонічна подія, без неї нікуди. Я не любила фарбуватись, бо вважала що виглядаю дуже дешево. Я не могла дозволити собі помади від Кайлі чи просто косметику з трішки кращого сегменту, ніж "мамина косметика". Давайте подумаю, які уроки я зрозуміла в цій період:

📌4. БАГАТО ПРОДУКТІВ - ЦЕ МАРКЕТИНГОВИЙ ХІД АБИ ЗБИТИ ГРОШІ. Чи заздрила я тим хто купляв цей продукт Кайлі? Звичайно! Чи розуміла я що є чудові аналоги? Розуміла! Я цікавилась маркетингом ще давно і розуміла що Кайлі збільшила губи не завдяки помаді, але продажі підняла собі добряче. 😁 Не треба дивитись на те що зараз на "хайпі", бо хайп пройде і воно в тебе буде валятись просто в косметичці.

📌5. НАТУРАЛЬНА КРАСА - ЦЕ КРУТО. Якщо дівчина не наносить макіяж щодня - це не означає що вона не доглядає за собою. Це гарний знак що в неї все добре з самооцінкою і їй не потрібно приділяти цьому багато часу. Зараз вже є тренд на натуральний макіяж і я просто ловлю з цього кайфаріки. Типу да красотка! Так далі!

Зрештою на карантині я почала більше приділяти собі часу і своєму зовнішньому вигляду. У мене вже була своя невеличка косметичка з бюджетних продуктів, але досить практична як і на повсякдення, так і на якийсь особливий день. В ці дні я зрозуміла ще одне:

📌6. ТВІЙ ФІЗИЧНИЙ І МОРАЛЬНИЙ СТАН ВПЛИВАЄ НА ТВОЮ ЗОВНІШНІСТЬ. Можливо, хтось тут не погодиться, але коли я почала слідкувати за своїм харчуванням, активно тренируватись, багато вчитись - я почала квітнути і це була найголовніша частина мого макіяжу. Якщо ти горбатишся, посилаєш всіх, у тебе набряки - який би ти афігенний макіяж не зробила, ти будеш почувати себе жахливо.

На мої найкращі, так би мовити, роки випала війна і я поїхала до Чехії працювати на заводі. Перші свої гроші я витрачала на парфуми, косметику, речі і так далі. Боооооже, кришу знесло просто швидко і "знатно". Я вже почала ще більше часу приділяти собі і не боялась витрачати на себе гроші.

📌7. ХОЧЕШ КУПИТИ? ТА КУПЛЯЙ! ОДИН РАЗ ЖИВЕМ! Ну це не доведено, що один раз живем, я вірю що я перероджусь в якогось пацюка, але сам факт хочеш купити - ну купуй. Маркетологам теж треба на щось жити. 😁 А якщо серйозно, що станеться якщо ти купиш? Ну мінус гроші і всьо. ЯКЩО ТИ ЗАРАЗ ВАГАЄШСЯ - ЗНАЙ ЦЕ ТВІЙ ЗНАК КУПИТЬ ЩОСЬ

📌8. ЗА ШКІРОЮ ПОТРІБНО ДОГЛЯДАТИ. Як я і згадувала я ніколи не мала серйозних проблем зі шкірою, але мені дійсно боляче дивитись на те як мої дитячі риси обличчя уходять. Навіть не так риси, як сама шкіра. Хочеш не хочеш вона потребує догляду. Зараз я постійно роблю масаж обличчя перед макіяжем. Я почуваюсь так набагато краще. Намагаюсь не сильно пічкати обличчя хімозою не перевіреною, але деякі продукти, наприклад зволоження, наношу.

📌9. ПРИСЛУХОВУВАТИСЬ ДО ВСІХ, АЛЕ ВМІТИ АНАЛІЗУВАТИ ІНФОРМАЦІЮ. Зараз дуже багато теорій і правил. Раніше я не використовувала фен аби висушувати "натурально", зараз я сушу стайлером. Раніше ніхто не казав про SPF, сьогодні всі його використовують. Казали нагрівати щипці для вій перед використанням, казали що вони ламають волосинки і це небезпечно, казали то і всьо.. Аналізуйте, читайте і вникайте в продукт...

📌10. ЧАС ІДЕ І ТИ НІКОЛИ НЕ БУДЕШ ТАКОЮ ЯК СЬОГОДНІ. Залишити на пів справи може кожен, а досягти успіху одиниці. Якщо тобі подобається робити макіяж, роби, вчись, дізнавайся щось нове, експериментуй, займай інформаційний простір, наплюй на чужу думку - життя реально дуже швидке і коротке. Сьогодні я прошу у мами косметики, а завтра отримую від внуків насмішки що я вже немолода і маю зморжки. Просто подумай за це і почни творити!

Дякую за твою увагу! І бажаю тобі всього найкращого і найтеплішого