Лілія

Мій шлях до любові парфумів

Мій шлях до любові парфумів

З цих Miss Dior розпочалась моя серйозна колекція. Раніше у мене були лише екземпляри різних парфумів, які мені невдало підбирали на подарунок, тому я ними не користувалась. І навіть сама не могла собі ніяк підібрати аромат, бо не знала, що саме подобається.

Це закінчилось тоді, коли я наважилась цілеспрямовано піти в магазин і переглянути половину асортименту. Насправді, тоді мій вибір зупинився на Miss Dior Blooming Bouquet 😅 Але ми з коханим згодом при онлайн-замовленні переплутати назву, тому на День народження я отримала Absolutely Blooming 🌹

Мій шлях до любові парфумів

Вони суттєво різні. Прочитати опис та ноти ви і самостійно можете, тому тут буде моя власна інтерпретація їх характеристик

  • Miss Dior Blooming Bouquet:

Вони ненав'язливі та легкі, ніжні, витончені, свіжі і досить універсальні на будь-яку пору. Як на мене, ідеальні для юної дівчини. 16-річна сестра чоловіка носить їх, і вони чудово пасують на цей вік, але це не означає, що вони звучать "по-дитячому", їх універсальність та тендітність дозволяє їм гарно звучати і на старших дівчатах та жінках.

  • Miss Dior Absolutely Blooming:

Мабуть, якби ми з коханим тоді не помилились у назві, і все ж придбали Blooming Bouquet, то мої дослідження світу парфумів могли б завершитись. Чому я так кажу?

Тому що я тоді отримала б гарний повсякденний аромат, і можливо б повторювала їх знову і знову роками. Проте я отримала не їх, а кардинально інший парфум, який є дуже незвичним, і для нього треба поціновувачі. Я є цим поціновувачем, але багатьом цей парфум може не сподобатись.

У жодному разі я вас від них не відмовляю. Вони неймовірні! Це дорогий, розкішний запах, який підійде для холодної погоди та романтичних вечорів. Ними не можна обливатись, достатно пів-пшику, щоб аромат вас огорнув своїм шлейфом.

А які ваші перші улюблені парфуми?