Monoi de Tahiti Yves Rocher
Як я мила голову гелем для душу?
Доброго осіннього дня усім! Сьогодні пишу трішки літній допис про мініатюрку гелю для душу Yves Rocher Monoi de Tahiti з ароматом квіток моної та франжипані.
Ця тропічна серія виходить стабільно цілорічно і включає в себе крем для рук, суху олію для тіла та гель для душу. Колись ще випускався сольовий спрей для волосся, але останнім часом його чомусь в асортименті немає.
Цього літа в подарунок за покупку в магазині мені дали пляшечку з 50 мл гелю для душу, що можна використовувати ще й як шампунь. "Цікава знахідка!" - подумала я, але використовувала не одразу, а почекала, коли закінчиться мій звичний шампунь.
Цілої пляшечки мені вистачило на 3 повноцінних походи в ванну, адже я використовувала цей засіб і як шампунь для волосся, і як гель для душу. Консистенція густа, гелева, абсолютно прозорий гель без кольору, проте з яскравим квітковим, тропічним запахом.
Що можу сказати з приводу дії цього засобу? Гель наношу губкою-рукавичкою для душу, він добре спінюється, добре очищує шкіру.
Також я пару разів ним мила голову, я намилюю голову двічі, в принципі добре промивав шкіру голови, але трохи сушив довжину волосся та шкіру голови, тож на постійну основу не підходить, але разок спробувати як альтернативу шампуню можна. Аромат надзвичайний - приємний, яскравий, квітковий, залишається на волоссі на найближчі 2 дні точно. Хоча, звісно, моної має некласичний, тропічний, суто квітковий аромат і він досить на любителя. Я з таких, тому оцінюю його в 10/10 і любителям франжипані, моної, кокосу раджу спробувати!
Коментарі (0)