Revuele або Тотальний захист та відновлення вашого волосся
Волосся оживає з першого використання!
Відновлення, насичення! Волосся полегшене, живе, здорове та сяююче! Випадково обрала ці засоби і в дикому захваті! Покажу і розкажу більш детально, бо за бюджетну вартість - дуже пристойна якість, на рівні профі засобів, за які я плачу в рази дорожче! В мене шок ❤️
Ця лінійка створена захищати волосся від зовнішніх чинників і тотально відновлювати його. Ці продукти, наповнені репаративним вітаміном Е та вдосконаленими УФ-фільтрами, що захищають волосся від впливу сонечка. А ще, зменшують ламкість і підтримує оптимальне здоров'я волосся.
Я маю шампунь і маску!
Шампунь, як і маска, мають дуже приємний аромат професійної косметики.
Шампунь доволі класичної рідкої текстури. Гарно піниться та чудово очищує волосся!
Допомагає живити та глибоко зволожувати волосся, роблячи його довготривало свіжим, чистим та м’яким. Цей шампунь, збагачений вітаміном Е, покращує м'якість і слухняність волосся.
А масочка - просто величезна пузата баночка на 400 мл!
Це просто шок за такі гроші!
Маска-кондиціонер проти пошкоджень, яка одночасно захищає волосся від шкідливого сонячного випромінювання та глибоко відновлює його структуру. Завдяки поживній формулі засіб не лише ефективно захищає від ультрафіолету, але й забезпечує інтенсивне живлення. Маска надає волоссю необхідну вологу, відновлює його волокна, створюючи ефект шовковистості та природного блиску.
А яка густа текстура!
Вона мега економна! І аромат.. ну просто вау! Я можу писати багато, але вигляд мого волосся скаже сам все за себе!
Відчуття після використання маски приємно здивували — волосся стало помітно м'якшим і більш слухняним. Засіб дійсно працює на глибокому рівні, залишаючи пасма зволоженими, живими і з яскравим блиском. Особливо порадувала здатність маски захищати від сонця, що є надзвичайно важливим у літній період.
Кучерик до кучерика!
І таке все живе, блискуче, насичене! Я в шоці, що таке відновлення можливе за такі кошти бюджетні! І взагалі, цей бренд для мене відкриття!
Щиро рекомендую бренд, а особливо, якщо ви з ним ще не знайомі!
Коментарі (0)