Blondie_rs

Alena Tofil: український аналог Colourpop Supershock?

Alena Tofil: український аналог Colourpop Supershock?

Всім привіт! Сьогодні хочу залишити відгук на тіні-однушки українського бренду Alena Tofil. Їхні кремові тінти користуються неабиякою популярністю серед візажистів та людей, які хочуть добитись максимально натурального ефекту (монохромний макіяж, до прикладу). Багато однушок на офіційному сайті недоступні - чи то виробництво призупинилось, чи не всі відтінки користуються популярністю. Тим не менше, я знайшла в Львові магазинчик, де залишились ще старі припаси. Можна було все потестити і обрати. Я хотіла максимально універсальний відтінок, щоб був і на щодень, і доповнював інші образи. І як завжди - хотіла нюд, а обрала щось трохи кольоровіше 😁 Мене дуже цікавила й сама формула, адже Colourpop Supershock виглядає максимально схожим (може, у Альони так і прийшло натхнення).

По розміру пакування просто 1в1 до Colourpop. Навіть рельєф самого рефілу в точності копіює американський хіт. У мене однушка у відтінку Love me too. Я тут бачу ніжно-бузкову базу з різнокольоровим шиммером у холодній гамі. На фотографії з дефокусом можна побачити блакитні, зеленкуваті, рожеві та фіолетові переливи.

Кришечка закривається плотно, нічого не люфтить. Єдине, що якщо далі порівнювати з Colourpop - то тут пластик на долю тонший. Ну що ж, ідем до найцікавішого - текстури!

А тут уже зовсім не волого-масляна формула, як у Colourpop. Ця схожа до звичайних кремово-пудрових тіней без особливих фішок. Пальчиком набираються дуже легко, без зусиль. Трішки крихкі, але не замилюються. Тут вже можна побачити гарний фіолетово-блакитний відлив. Розтяжка на свотчі не як у Денони, але для макіяжів це зовсім не показник.

Наношу його суто пальчиком. Тушується чудово, за потреби підтушовую пензликом. Дає приємний блакитно-фіолетовий відлив; півпрозорий, як топпер. Що на консилері, що на "голій" повіці - тримаються однаково добре. Може злегка закотитись в складку, але це не катастрофічно. Залежно від освітлення, відтінок може йти більше в рожево-фіолетову гаму, або навпаки - у холодну блакитну, як і відтінок самих блискіток. У моно-макіяжі тінюшка показала себе значно краще, чим рефіли Huda Beauty з моїх палеток Pastel Rose i Khaki. Вони завжди вимагали бази, щоб не котитись у всі боки та в складки.

Сяйво - не вирви-око (як буває у спарклів). Це все ж більш спокійний варіант та підійде навіть для щоденного використання, якщо ви хочете додати ніжного відтінку та стриманого сяйва. Нагадаю, у мене відтінок Love me too.

На першому фото - моя подруга, якій я робила макіяж палеткою Jeffree Star Blood Lust, і власне від внутрішнього куточка і до середини ока дала саме цю однушку Alena Tofil. Сяє пречудово, як на мене!

На другому фото - сміливо нанесла на всю площину повіки аж до зони під бровами, як замість хайлайтеру. Це дало можливість зробити плавний перехід та довершеність образу.

На третьому фото - схожий макіяж до першого, але тінюшка була використана суто у внутрішній куточок для відливу. Я абсолютно задоволена тим, як вона вписується в такі образи та дає гарний відлив.

Я думаю, вгадати з відтінком - це вже 50% успіху. Бо якщо воно нікуди не пасує, то й рука вже не тягнеться. А так моно-тіні любяться мені як в однотонних макіяжах, так і в креативних. Візуально він копіює відомі Colourpop Supershock, але по формулі це повна протилежність [тому, це не їх аналог]. Текстура кремово-пудрова, легко набирається пальчиком та не затирається в процесі користування. Тож, за 135 грн, які я віддала за даний рефіл, я дуже задоволена.