Olya Stryzhak

Mr.Scrubber Stop Cellulite Hot & Cold + Scrub (cr/2x250g + scrub/200g)

Mr.Scrubber Stop Cellulite Hot & Cold + Scrub (cr/2x250g + scrub/200g)

Хочу поділитись своїм досвідом використання набору Mr.Scrubber Stop Cellulite. Почну з того що , після пологів в мене з'явилась зайва вага , розтяжки та целюліт на шкірі. І ось від близької людини я почула про цей набір , бажання покращити стан шкіри одразу наштовхнули на думку що треба брати . Зробивши замовлення на сайті стала очікувати коли вже отримаю свій набір і протестую його . До цього я немала досвіду з використання продукції Mr.Scrubber .

До набору входить :

  • Антицелюлітний скраб
  • Холодне антицелюлітне обгортання
  • Зігрівальне антицелюлітне обгортання.

Перше що я спробувала це був скраб , дуже сподобався. Він має легкий аромат кави , гарно очищує шкіру і зволожує її . Після його використання шкіра м'яка і ніжна.

Далі я зробила зігрівальне обгортання , дуже була здивована що воно не має різкий запах , а навпаки приємний . Під час цього обгортання тіло горить , але це можна витримати за для бажаного результату.

На наступний день я вирішила спробувати холодне обгортання , воно має приємний запах ментолу . Після нанесення я зрозуміла що горяче це були "квіточки" , сказати що я замерзла це нічого не сказати .

Після декількох разів використання вже помітний результат , целюліт зменшився , і шкіра стала краще . Доречі так як треба наносити тонкий шар обгортання, його вистачить надовго . Мої враження дуже позитивні, я і надалі буду користуватись цим набором .

Буду рада якщо для когось мій допис буде корисний .

Mr.Scrubber Stop Cellulite Hot & Cold + Scrub (cr/2x250g + scrub/200g)