Anastasia Holubenko

РОЗПАКУЄШ ЗІ МНОЮ?

Сьогодні у нас аж дві посилочки, одна з ЄС, але признаюсь, дана розпаковка в мене вже біля двох тижнів знаходиться в галереї, а руки дійшли тільки зараз виставити 🙈

Перше, що власне до мене їхало зі складу ЄС - Purito Cica Clearning BB cream у 21 відтінку.

Давно задивлялась на нього, придбала пробничок, спробувала - сподобався, щей @Матвієць Яна 🐱 підказала про дууууже хорошу знижку, короче зірки зійшлись і я замовила його 🤭 P.S. зараз з ЄС знову дуже приємна ціна на 21 відтінок - 340 грн, біжіть замовляти

Далі в нас вже посилочка зі складу в Україні:

Перше, що мені попалось - Антицелюлітний набір від Mr.Scrubber, який містить у собі холодне, гаряче обгортання та скраб з екстрактом перцю (вміст коробки на 2му фото в каруселі). Вперше буду пробувати такого роду засоби, тому згодом як протестую та сформую свої враження, обов'язково з вами поділюсь.

В подарунок до замовлення отримала Відлущувальний перлітовий скраб для обличчя від Mr.Scrubber. Буду використовувати скоріше всього його на інших ділянках шкіри, адже для обличчя подібні скраби можуть бути доволі агресивними.

Те, що має завжди бути в сумочці - антисептик від Mermade, в мене з ароматом Magic Unicorn. Дуже приємний, солодкий запах, швидко поглинається та не липне.

Якраз під час збирання кошика, я дізналась, що цього місяця у мене ювілей з дня першого замовлення на Мейкапі, тому в подарунок обрала таку фіолетову косметичку. Маю вже таку червону, дуже подобається, вмістка, вона не дуже маленька і не дуже велика, в дорогу на кілька днів - саме те що потрібно.

Те, що я завжди забувала замовити - силіконовий пензель для нанесення масок, дуже зручна штучка 🤌🏻

Моя умивалка від Heimish скоро закінчиться, вирішила обрати на цей раз Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser. Колись вона вже у мене була і наче сподобалась, вирішила повторити.

Також придбала кондиціонер для волосся, який беру вперше - Bogenia Professional Hair Conditioner Marula Oil. Має досить непоганий склад, приємна ціна та шикарний дизайн 😍 Обовʼязково напишу допис про нього, бо багато хто вже знає, що волосся - то моя улюблена тема 🙌🏻

За рекомендацією ksnklb придбала пробничок гелю від шрамів і рубців Derma E Therapeutic Scar Gel. Буду тестувати, як запрацює на моїх шрамчиках та пост-акне.

Ось такі у мене вийшли покупочки. На щоб хотіли огляд? Пишіть в коментарях 👇🏻

До нових зустрічей ❤️