Vik_Sem

Олійка для губ Sovka Skincare

Привіт дівчатам, які у захваті від манго🥭

Я люблю всілякі олії, бальзами та блиски для губ. Мої сухі губи їм завжди раді. І коли я побачила його у дівчат в MUC, я відразу його захотіла, але я ще не знала тоді наскільки він класний🥭

Упаковка, запах та консистенція:
Олійка для губ Sovka Skincare знаходиться у пластиковому флаконі, незвичної форми, я такої ще не бачила. Флакон прозорий зі сріблястою великою кришечкою, через флакон добре видно гарну золотисту олійку🧡

Таке пакування привертає увагу, хочется його роздивитись. Споживання не великого розміру, тому зручно користуватись, навіть коли немає під рукою дзеркала.

Пахне, як стигле соковите манго, аромат не хімозний, солодкий, тому користуватись дуже приємно🧡

Консистенція густої олійки, приємно наносити на губи, добре тримається на губах.

"SOVKA Lip oilце солодка пісня для твоїх губ, корисніша, ніж блиск, стильніша, ніж бальзами. Ця олійка зволожить так, що більше нічого не буде сохнути. І надасть легкого ефекту мокрих губ."

До складу входять активні компоненти:
🥭 Олія жожоба - живить, пом'якшує та звільняє від відчуття сухості;
🥭 Кокосова олія - глибоко зволожує та згладжує тріщинки
🥭 Вітамін Е - нейтралізує дію вільних радикалів, глибоко зволожує шкіру губ

У мене дуже сухі губи, тому мені постійно потрібно їх чимось зволожувати і покривати, щоб вони не обвітрювалися, тому що варто їх близнути, як привіт лущення і біль.
Тому коли я побачила цю олійку, то вирішила спробувати, мені вона візуально дуже сподобалась і, як виявилось, не тільки візуально.

Відразу після нанесення відчувається як губи пом'якшуються йде сухість, стягування, візуально губи стають більш пухкими, красивими, блиск олії нежирний, а саме такий глянцевий, він дуже красиво виглядає на губах.
Наносити таким спонжем досить зручно. Після нанесення видно, як вона добре зволожує губи. За рахунок глянцевого блиску, губи стають об'ємними, більш зволоженими. У демакіяжі вона невибаглива, достатньо стерти її серветкою, якщо потрібно.

Переваги :

• Смачно пахне 🥭
  • Надає яскравості натуральному кольору губ.
  • Добре тримається.
  • Пом'якшує, зволожує та живить сухі губи.
  • Красиві глянцевий блиск.
  • Не липкий.

Недоліки :
Їх немає