Nastina

Відгук на мій новий шампунь

Відгук на мій новий шампунь

Вітаю! Нещодавно вирішила купити новий шампунь, тож почала переглядати асортимент різних виробників. Побачила український бренд Владіком, з яким до цього не була знайома. А бренд дійсно цікавий! Має великий асортимент косметики в різних категоріях, тож я без вагань відкрила вкладку шампунь і побачила пару варіантів. Мені хотілося легкий шампунь, що добре очищуватиме шкіру голови та не сушитиме довжину волосся.

Тож обрала я Потрійний ефект з термальною водою і муцином равлика у блакитному флакончику і одразу 500 мл. Замовлення прийшло ціле, без жодних ушкоджень. Шампунь не вилився, сервіс makeup.ua ще додатково завжди закріплює скотчем всі кришечки.

Три дії, які обіцяє виробник:

Зволоження

Об'єм

Блиск

Тепер щодо самого засобу: консистенція досить рідка, прозора. Шампунь сам ніжно-блакитного кольору, аромат свіжий, приємний. Ковпачок зручно закривається та, за потреби, швидко відкривається.

Я, як і завжди, промивала голову двічі і добре змивала шампунь. Чесно кажучи, очікувала довшого свіжого ефекту, але вже на другий день волосся виглядало не дуже.

Якщо мити голову через день, то шампунь в принципі гарний: не пересушив волосся по довжині, добре промив шкіру голови і в цілому волосся виглядає доглянутим, сяючим. А що ще нам потрібно від шампуню вартістю 82 грн за 500 мл?

Тож свої 8/10 від мене він отримує.

Хто вже брав цей шампунь, відгукніться в коментарях!

Відгук на мій новий шампунь
Відгук на мій новий шампунь