Ta_nyaaaaaaa

Один пакетик, що здатний врятувати - одноразовий душ

Один пакетик, що здатний врятувати - одноразовий душ
Один пакетик, що здатний врятувати - одноразовий душ
Один пакетик, що здатний врятувати - одноразовий душ

Я уже перепробувала різні варіанти одноразового душу, але цей максимально приємно здивував, бо у ньому вже все є. Тому процес освіження в екстремальних умовах ще простіший.

Нагадаю, про “Classic” розповідала тут - https://club.makeup.com.ua/post/48705/, про “Comfort” - https://club.makeup.com.ua/post/49419/

Сьогодні ж підсумую і про те, який сподобався найбільше.

Один пакетик, що здатний врятувати - одноразовий душ

Пакетик не відрізняється від попередніх. Він так само гарно відкривається, а з обох сторін міститься уся необхідна інформація, включно з QR-кодом, який перекидає на відеоінструкцію.

А от вміст відрізняється від двох попередніх, бо окрім мильної губки тут ще й міститься сашетка з водою.

Такий варіант найбільш зручний і дійсно підійде навіть для найекстремальніших умов, коли немає ні води, ні світла для повноцінного прийняття душу. Звісно, гарний варіант для наших захисників та туристів-мандрівників.

Губка трішки шорстка, тож якісно очистить. Смужки з мила майже непомітні, запаху також немає. Її розмір, до речі, 20х12 см.

Рушник такий же м‘який і величезний розміром 50х30. Мені подобається, що його вистачає, аби повністю витерти тіло.

Саше з водою відкривається без проблем, головне робити це сухими руками. За це окремий плюс, бо дійсно для використання такого душу не потрібно ЖОДНИХ додаткових матеріалів/аксесуарів/знарядь.

В упаковці залишаю лише мильну губку. Туди заливаю воду з пакетика і починаю "жамкати" до утворення піни. Її виявилося також дуууже багато, але як і в інших варіантах вона поступово стихає на тілі.

Одноразовий душ EXTREME доволі якісно очищує шкіру, зовсім не пересушує її. Сподобався моїй чутливій шкірі.

Після нього ДУЖЕ комфортно і приємно, є відчуття свіжості. Жодної липкості чи іншого дискомфорту.

Таким чином, моїм фаворитом у звичайних умовах є одноразовий душ COMFORT - він здався моїй шкірі більш м’яким, ніж інші, а також від нього найбільше піни, а друге місце у звичайних умовах або ж перше у екстримальних посідає EXTREME, бо у ньому ще й вода, окрім великої кількості піни.

Взагалі я вважаю такі засоби мають бути у кожного прозапас, враховуючи складні часи, під час яких живемо.