Dasha_Batalova

Твоє тіло та самопочуття скажуть "дякую": що таке Бішофіт і чому він працює

Твоє тіло та самопочуття скажуть "дякую": що таке Бішофіт і чому він працює

Привіт! Я Даша, і я на жаль знаю, що таке тривожність та панічні атаки, особливо в осінній період. Мені не соромно про це зізнатись, адже ми всі зараз проживаємо не найлегші часи. Найголовніше в такі моменти — знаходити баланс і вміти заспокоювати себе.

Для мене справжньою знахідкою став Бішофіт — засіб, який допомагає зняти напругу, біль у тілі та має чудовий ЗАСПОКІЙЛИВИЙ вплив на організм. Це —натуральні кристали, насичені магнієм, які ідеально підходять для ванн. Вони мають освіжаючий аромат хвої та м'яти, що особливо приємно та необхідно вдихати в холодну пору року. ( я вже не знаю, яке це відерко по рахунку, підсадила на Бішофіт всю родину, навіть чоловік зацінив).

Твоє тіло та самопочуття скажуть "дякую": що таке Бішофіт і чому він працює

Цей засіб також знімає біль та втому у м`язах, як мені відомо - спортсмени також використовують Бішофіт для ванн. Перевірила на собі - після фізичних навантажень декілька ван допомагають зняти біль. Якщо навіть відчуваєте втому в ногах - раджу зробити ванночку.

Щодо консистенції — це кристали, які ніби поєднані з в'язкою олійкою. Така текстура робить засіб дуже приємним у використанні, адже він швидко розчиняється у воді, а відчуття легкого масляного ефекту додає шкірі м’якості. Будьте готові, що аромат свіжості після розчинення у ванні - буде гуляти по всій домівці. Така собі додаткова ароматерапія ♥

Магній у складі Бішофіту сприяє заспокоєнню нервової системи, розслаблює м’язи та покращує сон. Я відчуваю, як кожна ванна допомагає повернути гармонію і спокій. Якщо ви шукаєте спосіб підтримати себе в цей непростий час, а також подбати про тіло та організм в цілому — дуже рекомендую спробувати! Уважно читайте на упаковці рекомендації щодо застосування.