Ta_nyaaaaaaa

Time for Evening Relaxation | І розслабилася, і оздоровилася!)

Time for Evening Relaxation | І розслабилася, і оздоровилася!)
Time for Evening Relaxation | І розслабилася, і оздоровилася!)

Немає сумнівів, що інколи нашому тілу та розуму потрібен відпочинок від щоденних турбот і напруги, яку приносять різні життєві обставини.

Усім нам інколи потрібно знайти мить для відпочинку та розслаблення, особливо коли наш розум та тіло перебувають під впливом невпинної напруги, яку приносять нам різноманітні обставини життя. Існування у постійному стресі, вибір страшної кнопки "Паузи" у плині життя, навантаження на роботі, особисті турботи – все це може залишити свій слід на нашому фізичному та емоційному стані. В такі моменти особливо важливо надати собі заслужений відпочинок та створити атмосферу, де можна знайти внутрішній спокій і відновити енергію.

У цьому дописі я поділимося з вами двома чудовими засобами, які стали моїми найкращими союзниками у створенні атмосфери спокою та блаженства. Ароматний крем для прийняття ванни Tesori d'Oriente Fiore Del Dragone та оздоровчий концентрат для тіла на основі мінералу бішофіту - у сукупності це справжній секрет вечірнього релаксу. Вони не лише забезпечують тілу відпочинок, але також надають справжнє естетичний задоволення в процесі використання.

Приєднуйтеся до моєї подорожі у світ спокою та відновлення енергії, де я розкрию свої таємниці ефективного вечірнього відпочинку 🛁

Щось абсолютне нове для мене. Те, що заполонило стрічку Клубу. Розпочинаю свій релакс-вечір саме з нього.

Набираю повну ванну води і розчиняю у ньому концентрат згідно з інструкцією, тобто 100-300 грам продукту. Я люблю побільше 😁

Концентрат Бішофіт представлений у різних об'ємах:

700 г - 139 грн;

1350 г - 110 грн;

6900 г - 647 грн.

У мене середнячок - 1350 грн. Уже давно на нього смачна ціна 😋

Склад абсолютно натуральний і безпечний.

🧊 Бішофіт - це найцінніший продукт кристалізації солей древнього моря, який відомий високим вмістом мікроелементів, брому, магнію, йоду та ультрамікроелементів, завдяки яким вирізняється чудовими профілактичними та косметичними властивостями.

Саме він і складає основу кристалічного концентрату. А ще у своєму складі він містить:

🌊 Натуральну морська сіль, багата мінералами, яка може використовуватися для ексфоліації та зміцнення шкіри.

💧 Propylene Glycol - вологозберігаюча речовина, що допомагає зберігати вологу в шкірі.

🌪 Xanthan Gum - натуральний загущувач, який використовується для покращення текстури та консистенції продукту.

🌲 Pine Needle Oil (олія голочок хвої) - олія, отримана з хвої, яка має антисептичні та ароматерапевтичні властивості.

🌲 Juniperus Communis Oil (олія ялівцю) - ароматична олія можжевелів (ялівцю), відоме своїми антисептичними та розслаблюючими властивостями.

🌲 Eucalyptus Oil (олія евкаліпту) - ароматична олія евкаліпта, яке має відчутний освіжаючий та заспокійливий ефект на шкіру та дихальну систему.

Бішофіт має цікаву консистенцію. Ближче до поверхні бачу рідину жовтуватого відтінку, нижче - щось схоже на дрібну сіль.

Між іншим, дрібною вона стала не відразу, спочатку мій концентрат був схожий на великі кристали.

❗️Якщо маєте подряпини, ранки на руках, будьте обережні. Пече і болить при зачерпуванні концентрату сильно. Хоча може не трохи шалені як я і полізуть туди руками)))

Аромат з пластикової тари доволі насичений. Мені пахне ліками і хвоєю. Але такі аромати я обожнюю, то мені нормально. Навіть повернуло у ті часи, коли приймала курсами ванни з хвойним екстрактом.

При зануренні і з часом аромат уже майже не відчутний.

Занурившись по лінію серця, приймаю ванну з концентратом 30 хв сміливо. Виробник радить 10-20 хв приймати такі ванни дітям і 20-30 хв дорослим.

Протягом пів години відчуваю абсолютний релакс і комфорт. Включаю собі музику для йоги і просто розслабляюся, забуваючи про усе.

Після ванни шкіра м'якенька, напруження з усіх м'язів і суглобів знімаються.

От виходжу як нова копійка ☺️ Хоча спочатку у мене не було ЖОДНИХ надій на це відро і його вміст 🪣

Дуже крута штука! Зараз намагаюся проходити курс, але поки виходить не щодня))

Усім рекомендую 😌

Це мій перший засіб для очищення тіла від Tesori. До того я була знайома лише з їх аромадифузорами та кондиціонерами для білизни. І от нарешті дійшли руки до крему/гелю для душу.

Відразу обрала об'єм побільше - 500 мл, однак ще є туба менше - 250 мл.

Тут же зазначу, що формат металевої пляшки мені не дуже подобається, бо у ньому немає дозатора. Однак до цього я була готова. Більше мене дратують звуки тертя об метал. Завжди не могла їх терпіти... пробирає до мурашок 🥴

Однак дизайн баночки мені дуже подобається. Виконаний у червоних тонах і, як на мене, виглядає дорожче, ніж коштує.

Обрала для себе формат саме КРЕМУ для душу, а не ГЕЛЮ, бо десь побачила, що перший не повинен так сушити 😁

Консистенція середня між густою та рідкою, напівпрозорого молочного відтінку.

Піниться не дуже добре, утворює дрібненьку, зовсім не густу піну. Тобто загалом більше нагадує молочко.

За рахунок консистенції, крем не дуже економний у використання, однак мене це мало хвилює, бо я його наношу руками, без зайвого тертя (всякі губки мені протипоказані). Тому така витрата для мене очікувана.

Пересушування шкіри після використання я не помітила. З чим це пов'язано не знаю. Або тому що у мене саме КРЕМ, який більш ніжний за текстурою, або... (питання відкрите 😄). Також після прийняття душу/ванни ЗАВЖДИ використовую крем для зволоження, тому проблема пересушування і стягнення шкіри мені особливо не відома.

+ використовую його як піну для ванни. Повністю її не замінить, однак на хвилин 10 густої стійкої піни і гарного настрою точно подарує.

Аромат. Цей пунктик хвилював мене найбільше, бо дуже боялася не прогадати з ним. Аромат крем-гелю доволі ніжний, свіжо-квітковий і зовсім трішки солодкуватий. Чітко відчуваю східний напрямок звучання.

Для мене він - пряме попадання. Бо є достатньо насиченим, але не приторним. Вважаю його ідеальним ароматом для знайомства.

Єдиний мінус я виділила - цей аромат зовсім не стійкий на тілі. Змивається разом з гелем водою.

Я не дуже засмутилася, але дещо розраховувала на аромат на тілі з огляду на відгуки про інші гелі Тезорі.

Його, як і концентрат, я сміливо можу радити, бо крем для прийняття ванни від Тезорі з ароматом "Квітка Дракона", бо він доволі ніжний, приємний і чудово підійде для знайомства з ароматом. Крім того, засіб гарно справляється зі своєю основною задачею - очищує шкіру без надмірного пересушування.

Отож красуні, якщо ви хочете розслабитися і не знаєте як це зробити - кристалічний концентрат вам точно потрібен 🥰

Такого релаксу я не відчувала ще від жодних ванночок з морською сіллю, бомбочкою чи іншим продуктом.

А стійку густу піну мені допоміг створити крем для прийняття ванни Tesori d`Oriente Fiore Del Dragone, який має чарівний аромат, гарно очищає піну і допоможе додати трохи настрою і чудової піни до вашої ванни🛁.

Бережіть себе і будьте здорові. Обіймаю 🤗