ksnklb

Стань русалонькою разом з Mermade

Стань русалонькою разом з Mermade

Саме русалкою я себе відчуваю, коли приймаю ванну з цією пудрою 🧜🏼‍♀️.
Адже з нею звичайна вода набуває казкового блакитного кольору, наче море з мультфільмів 🌊. А ледь помітний шимер додає відчуття чарівності та магічності.

Стань русалонькою разом з Mermade

Пудра йде у пакеті 200g із зіп-замком. Вприцнипі, я і раніше мала від такого пакету не дуже приємні думки, адже він має властивість відшаровуватись через вологу, а замок через потрапляння засобу, може погано закриватись. Поки пакет у порядку, як бачите, тому я вприцнипі вдячна за якісніше пакування і сподіваюсь, що він не встигне почати розшаровуватись.
Пакет візуально гарний, на ньому є наклейки з усією інформацією, дизайн у стилі бренду.

Сама пудра суха, дрібненька, ну як порошок, немає незрозумілих часточок чи грулок. Колір блакитний, шимер неозброєним оком непомітний.
Аромат концентрований, якщо нюхати з пакету, він має аромат жуйки Bubble Gum. І знову ж, якщо нюхати з пакету, то аромат буде різкіший, а вже коли пудра вже розчиниться у воді, аромат стане ніжнішим і легким.
На відео можна побачити, що пудра швидко розчиняється, із легким бурлінням на початку.

Відтінок води залежить від того, скільки засипати пудри, і розхід, вприцнипі також від цього залежить, тому тут усе на власний розсуд. Я висипаю не багато, щоб вода мала легкий блакитний відтінок, наче у мультфільмі, мені так подобається.
У воді шимер насправді непомітний, вода просто блакитного кольору із приємним ароматом. Якщо присвітити, то можна побачити дуууже багато дрібненьких блискіток, це така краса 🤩.

Пудра не зафарбовує шкіру, тому я себе відчуваю Аріель у ванній, і не виходжу звідти Смурфеттою. Якщо все ж десь на шкірі помітите осад, то він легко змивається у душі.
Ванну повністю не зафарбовує, а лише стінки полосою, що позначає рівень води. Це можна легко відмити, і вприцнипі, це пудра для ванни блакитного кольору, що можна очікувати). Ступінь пігментації полоси залежить від часу проведеного у ванній.
Під-час таких блакитних ванн у мене не було неприємних відчуттів, алергічних реакцій, вода не пекла і не щипала. Також не було відчуття стягнення чи сухості. Та після душу краще нанести на шкіру зволожуючий крем.

Так, це засіб для приємних морально-естетичних вражень, і він виконує свою задачу на всі 100%, при цьому не шкодячи стану шкіри.

Що можна було очікувати від ароматизованої кольорової пудри для ванни? Так, після такого релаксу потрібно прийняти душ, та всерівно мене дуже тішить морська сіль у складі.

Sodium biacarbonate – звична нам сода, регулятор рН, буферний агент і абразив.
Citric acid – лимонна кислота, консервант, розріджувач.
Sea salt – морська сіль, природним ексфоліантом із природним ефектом детоксикації. 
Parfum – ароматизатор.
Pigment – пігмент.