SomovaFM

Магнієво-трояндове варення для тіла

Магнієво-трояндове варення для тіла

Бішофіт Полтавський (Bisheffect) - це Український бренд доглядової косметики, яка піклується про здоров'є.

Більшість засобів бренду представлена саме з магнієм. Зовнішне застосування магнію має протизапальні властивості, тонізує шкіру та дуже гарно знімає напругу і розслабляє м'язи.

Магнієвий скраб для тіла трояндовий "Бішофіт Полтавський" представлений в пластиковій баночці, об'ємом 300 мл (є і в більшому об'ємі на 500мл), з гарною етикеткою на кришечці, яка вже дає зрозуміти що буде всередині.

Склад натуральний: MAGNESIUM CHLORIDE, ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, APRICOT KERNEL POWDER, AQUA, GLYCERINE, XANTHAN GUM, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM.

Магнієво-трояндове варення для тіла
Магнієво-трояндове варення для тіла

Трояндовий скраб має відповідний аромат: солодке варення рожевої чайної рози, це саме воно. Він відчутний, як тільки відкриваєш кришку🌹

По консистенції скраб теж нагадує варення з великим гранулами цукру. На дотик він приємний, трохи в'язкий та липкуватий (якщо брати на суху шкіру). Скрабуючі частички доволі великі та дуже гарно відчутні на тілі, при цьому не залишають подразнень або подряпин (хоча власницям чутливої шкіри треба бути обережними). Вони добре тонізують та поліпшують кровообіг.

Скраб легко наноситься, не розтікається по ванній та не одразу розчиняється у теплій воді, є час насолодитися на помасажувати себе. Такий бордово-рожевий колір помітен при нанесенні, але не фарбує шкіру та не залишається на ній.

Змивається скраб легко, не залишаючи по собі плівку чи відчуття стягнутості. О тільки цей неймовірно смачний аромат, він точно залишиться на шкірі на декілька годин🌹

Приймаю душ з цим магнієвим скрабом щовечора, гарно масуючи зону шийного коміру та плечі. Він знімає напругу в шиї та плечах за цілий день сидіння перед пк. З ним зникає відчуття дерев'яних плеч, які ще й палками били, і відчувається м'якість ліжка. Для мене це важливо, бо через сидячу роботу, велике навантаження на плечі через великі груди, я відчуваю постійні болі та затиск м'язів. Такі продукти моє спасіння для релаксу вдома.