banmana

Зачіска мрії: додай об’єму та виразності своїм локонам!

Taft Volume - сила 3 мільйонів молекул колагену! Цей спрей - справжній порятунок для тонкого волосся. Він не тільки додає об’єму від коренів, але й надійно фіксує зачіску на цілий день. А завдяки веганській формулі, ти можеш бути впевнена в його безпечності.

Got2b Twisted - викрути максимум з своїх локонів! Цей мус - must-have для власниць кучерявого волосся. Він не тільки фіксує локони на 96 годин, але й пом’якшує їх, роблячи більш слухняними. Забудь про пухнастість і електризацію - з Got2b Twisted твої локони завжди будуть виглядати ідеально!

• Taft Volume:3 мільйони молекул колагену подарують вашому волоссю неймовірний об'єм від коренів.
    Фіксація на 24 години – будьте впевнені у своїй зачісці цілий день!
    Легка текстура не обтяжує волосся і дозволяє створювати різноманітні укладки.
  • Got2b Twisted:96 годин фіксації – ваші локони будуть ідеальними навіть після активного дня.
    Знімає статичну напругу – скажіть "ні" пухнастому волоссю!
    Формує чіткі, пружні завитки – створіть образ, який запам'ятається.

Секрети ідеальних локонів:

• Сушіння дифузором: опусти голову і суши волосся феном з дифузором, піднімаючи пасма. Це допоможе створити об’єм і підкреслити природну хвилястість.
  • Нанесення шар за шаром: для більш виразних локонів наноси кілька шарів мусу.
  • Додаткова фіксація: закріпи зачіску лаком для волосся.

P.S. Мої спостереження: мус краще наносити на напівсухе волосся, дати локонам охолонути перед розчісуванням, ці засоби не залишають неприємного відчуття лаку, і на пористому волоссі укладка тримається декілька днів (мій максимум 3 дні).

На фото локони моєї сестри, у неї ідеально пряме волосся, яке не тримає укладки, але з цими засобами волосся залишилося завите ще до наступного дня).

Повір, з цими продуктами ти зможеш створити будь-яку зачіску - від ніжних хвиль до грайливих кучериків!