Ta_nyaaaaaaa

Він творить чудеса! | Мультифункціональний спрей-догляд Matrix

Він творить чудеса! | Мультифункціональний спрей-догляд Matrix
Він творить чудеса! | Мультифункціональний спрей-догляд Matrix

Хочу поділитися справжньою знахідкою серед спреїв для волосся (по ефекту і загальним враженням), з яким я познайомилася взагалі випадково і неочікувано!)

Спрейчик у міні-версії я отримала від @Оксана К. у подарунок, за що щиро дякую 🫶🏻

Вона розповідала, що аромат спрею нагадував їй..чіпси 🤣 Тому я боялася його спробувати і при першому розпиленні (на другий день після миття) також відчула цей аромат. Але потім все було інакше. Про ці нюанси та інше розповідаю нижче.

Нижче невеличкий спойлер, якщо ви розумієте про що я 😉

Він творить чудеса! | Мультифункціональний спрей-догляд Matrix

Пляшечка, дозатор, кришечка виготовлені із пластика.

І ця пляшечка виглядає доволі яскравою, така насичено рожева, дівчача 💗

По ній білими літерами уся інформація про засіб.

У мене флакон об‘ємом 30 мл.

Його, на жаль, у продажі немає. Насправді дуже шкода, бо це ідеальний об‘єм для ознайомлення.

Повнорозмірний об‘єм становить 190 мл.

Майже стандартний 😉

Ціна за повнорозмір 505 грн, а зараз на акціях 435 грн (з ЄС взагалі 290) 🔥

Він прихований під чорною пластиковою кришечкою.

Зроблений у формі спрею (пульвелізатора) та функціонує добре.

Однак напряму з нього не радила б наносити продукт відразу на волосся. От про це далі 👇🏻

Консистенція у спрею щільніша, ніж просто водичкова.

Вона і не як вода, і не як сироватка. Щось середнє між згаданими обома.

Саме тому вважаю, що дозатор не відіграє особливої ролі у розпилюванні. Раджу наносити спрей ВИКЛЮЧНО на долоні, потім розтирати між ними і лише тоді на волосся. Дозатор не «плюється», але скоріш за все розподілятиме продукт по волоссю нерівномірно.

Засіб має легке молочне забарвлення, тобто не є прозорим. Абсолютно не жирний, не липкий.

Аромат.

Як я уже згадала на початку, любій Оксанці цей спрей нагадував за ароматом чіпси 😂 У мене таке було лише при першому використанні та усвідомленні й переварюванні інформації про аромат, яку я почула. Крім того, волосся було другий чи третій день після миття і попередньо на нього уже наносила незмивні засоби, через що міг змінюватися і аромат спрею.

При нанесенні цього спрею на свіжовимите волосся я не відчуваю інших відголосків у запаху. Так от спрей пахне нереально смачно, доволі солодко і насичено, але водночас ПУДРОВО. Нагадує ягоди, солодкі тістечка і загалом теплим смачним ароматом переносить у безтурботні часи. Цей аромат ще зберігається якийсь час на волоссі.

Отож з ароматом і його сприйняттям більше казусів не траплялося. Лише при першому розпилюванні на волосся з уже іншими нанесеними засобами відчувала щось дивне, але згодом уже кайфувала від цього солодкого аромату 🍓

Відразу скажу, що цей спрей наношу у різних комбінаціях із засобами, а також як на вологе, так і на сухе волосся. І щоразу була ним задоволена.

Навіть після не дуже вдалого догляду, цей спрей перетворює волосся у шовк. (от як на відео волосся стало як цілісне шовкове полотно, хоча ще до нанесення було сухим і пухнастим після кондиціонеру, що не дуже підійшов мені). Воно відразу сяє, стає слухняним, розсипчастим і прямим. Таким м‘яким і гладеньким, наче я щойно вийшла із салону, а не просто нанесла спрей.

Також він чудово діє як термозахист, бо після фену волосся не пересушене. Волосся не плутається, не електризується.

Після спрею моє волосся забуває про сухість, стає наповненим. Завдяки ньому я не переживаю про пухнастість, а ще волосся стає більш податливим для наступних маніпуляцій з ним (робила накрутки на м‘які бігуді).

З того часу, як у мене з’явився цей спрей, я полюбила використовувати його на наступні дні після миття на довжину волосся, тобто як такий собі «рефреш», бо цей спрей нагадує рідкий, але поживний кондиціонер.

Сподіваюся, він стане одним з головних помічників при відрощуванні волосся (А ви ще пам'ятаєте свої пункти у б'юті плані-2024? 🤭)

Основними активними компонентами є: aha-кислоти, олія кокосу, мигдалю, молочна кислота, протеїни, гліцерин.

Повний список компонентів:

Aqua, cocos nucifera oil, amodimethicone, polyquaternium-37, phenoxyethanol, propylene glycol dicaprylate, Parfum, acetamide mea, lactamide mea, dimethicone peg-7 Phosphate, ppg-1 trideceth-6, trideceth-6, behentrimonium chloride, glycine Soja oil, prunus amygdalus dulcis oil, xylose, lactic acid, ethylhexylglycerin, cetrimonium chloride, hydrolized vegetable protein pg-propyl silanetriol, linalool, coumarin, sodium hydroxid.

Отож виділю компоненти, які мені здаються найбільш дієвими та поживними.

🥥 Cocos Nucifera (кокосова олія) - відома своїми зволожувальними властивостями, допомагає зволожувати волосся та підтримувати його у гарному стані.

💧 Polyquaternium-37 - полімер, який забезпечує кондиціонування волосся та полегшує розчісування.

🫘 Glycine Soja Oil (олія сої) - здатна відновлювати та зволожувати волосся, цим самим запобігати появі посічених кінчиків.

🌰 Prunus Amygdalus Dulcis Oil (олія солодкого мигдалю) - має зволожувальні й поживні властивості.

🌾 Hydrolized Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol - це протеїн рослинного походження, який зміцнює волосся та підвищує його еластичність.

Деякі інші компоненти - силікони , такі як Amodimethicone, Phophate, Trideceth-6, PPG-1 Trideceth-6, Dimethicone, допомагають з розгладжуванням волосся та запобіганням утворенню сплутань.

Вони призначені для створення захисного шару, який допомагає зменшити пошкодження від навколишнього середовища, розгладжує волосся і полегшує розчісування.

Щодо безпеки, то більшість з цих інгредієнтів є стандартними у засобах для догляду за волоссям і вважаються безпечними для використання.

Особисто мене тільки силікони насторожують, бо побоююся накопичувального ефекту від них. Тому зазвичай чергую із засобами без силіконів.

Отож як можна було зрозуміти, я уже придбала більший об‘єм цього спрею, бо ефект на волоссі мене настііііільки вразив 😻 Так, я розумію, що скоріш за все це лише робота на візуал, однак і це тішить. Крім того, волосся надзвичайно м’яке на дотик, а зволоження від спрею відчувається ще довго.

🙄 До речі, відразу хотіла цей спрей у повнорозмірі, але вирішила взяти Garnier із серії “Fructis. Гудбай, посічені кінчики!». Вкінці-кінців я таки виконала своє бажання і взяла ще бажаний Матрікс ❤️

Дівчатка, якщо бачитиме десь мініатюрки, то хоча б їх однозначно раджу спробувати. Бо якщо саме серед спреїв, то це однозначно один з найкращих серед усіх, які тільки були у мене ✨