Аніта

Базова косметичка в сумочці

Базова косметичка в сумочці

Дівчата, всім привіт. Сьогодні хочу поділитися своїми косметичними засобами, які я завжди ношу з собою в своїй сумочці. Пропоную приєднатися та поділитися своїми фаворитами які завжди з вами під хештегом #cosmeticsinabag

1. Наше життя це постійний рух, ми ходимо по крамницям, користуємося транспортом... Авжеж не завжди є можливість вимити руки з милом, тому перше, що я завжди ношу з собою це вологі серветки і санітайзер. Ці помічники допомогають продезінфікувати руки будь-де. Інколи буває, що потрібно підправити макіяж, а головне правило - не торкатися обличчя брудними руками. Тому бережіть своє здоров'я і носіть особисті засоби для гігієни.

2. Матуючі серветки. Вони виконують свою головну функцію - прибирають жирний блиск, часточки бруду, пилу і поту з поверхні шкіри, дуже зручні у використанні. Такі серветки повинні бути в арсеналі кожної жінки.

3. Гігієнічна помада. Поєднує доглядові і захисні властивості. Вона додає губам природного сяйва, м'якості і гладкості, а також запобігає сухості і розтріскуванню. Захищає ніжну шкіру ваших губ від несприятливого впливу довкілля.

4. Дзеркало і розчіска. Необхідні дрібнички які допомогають підправити макіяж або зачіску. А також завжди ложу резинку і крабик.

5. Олівчики для губ.
Ці засоби не потребують опису. Вони потрібні для підкреслення нашої жіночої краси. Зазвичай олівчик ложу саме перед виходом, обираю колір під макіяж або настрій.

6. Олійка для губ. Це класний багатофункціональний продукт, який посідає своє почесне місце у сумочці. Це як бальзам і блиск в одному флаконі, тільки краще. Завдяки натуральним оліям і рослинним екстрактам у складі, подібні засоби прекрасно доглядають за ніжною шкірою, насичують її та захищають. А ще олійка має дуже крутий вигляд на губах.

7. Крем для рук. Наші руки постійно потрапляють під вплив зовнішніх факторів такі, як вітер, холод, сонце та дезінфікування антисептиками зі спиртом. Як наслідок на шкірі рук відчувається сухість, стягнення та шорхість. В таких умовах використовувати крем для рук не просто добре, а і необхідно.

8. Міні парфум. Парфуми давно стали частиною повсякденного життя. В них прихована велика сила та певна користь.Це один із найкращих засобів, щоб виглядати привабливо, покращити настрій або придати впевненість.

9. Пудра. Постійна моя супутниця. Вона дозволяє за лічені секунди перетворити тон обличчя, підправити макіяж та приховати дрібні вади.

10. Пилочка для нігтів
. Невід'ємний інструмент в моїй сумочці. В житті бувають неприємні випадки з нігтиками. Мабуть у кожної дівчинки були випадки коли ламався нігтик в самий не зручний момент. Ця помічниця завжди допоможи згладити такі ситуації.


І це все я ношу в косметичці від улюбленого

makeup ♥️

Дівчатка, а що ви носити в своїх сумочках?