Олю, тримай відгук від моєї внутрішньої королеви
Які ж вони, блиски для губ від Олі Полякової?
Моя внутрішня королева просто не могла пройти повз цей блиск! Ну як же, якщо сама Оля Полякова каже, що треба сяяти, то йдемо і купуємо! І ось моя рецензія — спеціально для коронованих особистостей! 👑
Так от, обіцяли нам сяйво королеви, а отримали… блиск на одну ніч. Об’єм у цілих 7 мл — ну, це ж щоб твої губи сяяли не один день, а може навіть до обіду! І коштує це задоволення лише 463 гривні. Ну що ж, для сяяння не шкода.
Мій відтінок називається “Ягідний сорбет”. У пакуванні він виглядає так, ніби зараз і підкорювати королівства, але на губах, здрастуй прозорість і легкий натяк на колір — моя королева засмутилася.
Що сподобалось:
- Легенький, як обіцянка на краще життя.
- Має багато доглядових компонентів.
- Виглядає красиво… в пакуванні.
- Оформлення симпатичне — зроблено в Італії.
Що засмутило:
- Відчувається на губах так, ніби ти щось все ж таки нанесла. 🤷♀️
- Пензлик такий, що фарбувати губи потрібно не менше трьох підходів — відчуй себе художником на повний робочий день!
Вердикт: 7/10.
Блиск не поганий, але й на королівський бал його не запросила б. І якщо моя внутрішня королева захоче сяяти, то, можливо, оберу щось інше. 💁♀️
А ви купували щось з косметики від Олі Полякової? Поділіться враженнями в коментарях. І, звісно, чекаю ваш лайк — щоб моя внутрішня королева знала, що старалась недарма! ❤️
Коментарі (0)