Олешко Анна💜

Таблетки "Цинк" Now Foods Zinc 50mg - біологічно активна добавка

Таблетки "Цинк" Now Foods Zinc 50mg - біологічно активна добавка

Цинк необхідний для зміцнення імунітету та зниження ризику зараження вірусними інфекціями, а також оздоровлення шкіри, волосся, нервової системи, покращення обміну речовин. А як ми знаємо всі болячки від нервів та повільного метаболізму.
Це натуральний рослинний препарат, його можуть приймати вегани, алергіки, і люди, які страждають на непереносимість глютена, адже цинк не містить сою, горіхи, дріжджі, пшеницю, клейковину, ГМО та синтетичні компоненти. Кількість таблеток у банці – 100. Тобто одна упаковка розрахована на 3 місяці прийому. У мене точно такі але в капсулах, Це 100% оригінал просто інше пакування. Раніше замовляла на сайті виробника, а тепер на makeup.ua.
ВАЖЛИВО!!!
Я алергік з непереносимістю лактози і мені підійшов, АЛЕ все, що потрапляє в ваш організм (БАДи, ліки) та наноситься на нього (доглядова, декоративна косметика) може не підходити по різним причинам. Консультуйтесь з лікарем або косметологом. НЕ займайтесь самолікуванням!

Цинк відіграє важливу роль у життєдіяльності людського організму, насамперед - це антивірусна та антиоксидантна сполука. Цей мікроелемент є ефективним засобом боротьби з такими інфекціями, як ГРВІ, грип, ВІЛ, гепатит.

Цинк:

💚значно зменшує ймовірність виникнення злоякісних новоутворень. Не панацея, але як допоміжний засіб ефективний;
💚пригнічує запальні процеси. Підсушує висипи, бореться з лущенням шкіри, в мене лупа менше проявляеться, коли приймаю.
💚підтримує в крові оптимальний рівень деяких гормонів (тестостерону, інсуліну, соматропіну); корисний жінкам, а також чоловікам. Дівчата 😜 вашому чоловіку теж буде корисно.
💚бере участь у синтезі колагену, що відповідає за пружність та гладкість шкірних покривів.

Застосування

Слід приймати щодня по 1 капсулі/таблетці, бажано під час їжі. Така доза повністю задовольняє добову потребу вашого організму. Вагітним і жінкам, що годують, не рекомендується використовувати цей препарат, а також людям з хронічними захворюваннями слід перед його застосуванням відвідати сімейного лікаря.

Я почала приймати цинк в першу чергу для поліпшення стану волосся, а як бонус шкіри та нігтів.
Насправді сфера застосування цинку набагато ширша у жінок і особливо у чоловіків, якраз у їхній статевій сфері. Чоловікам цей мікроелемент забезпечує чудове репродуктивне здоров'я, а жінкам - уповільнення процесів старіння. З його допомогою можна позбутися ламкості нігтів, випадіння волосся, акне, налагодити себорегуляцію, боротися з прищами. При чому шкіра поліпшується не лише на обличчі, оновлюється організм в цілому.
Я пила цілеспрямовано для вирішення однієї проблеми - випадіння волосся. Хороше поєднання ціни та якості. Через три тижні прийому, волосся перестало випадати (точніше прийшло в норму), а самопочуття покращилося. А ще я перестала стресувати, що з мене лізе як з старого опудала андатри... Тож, якщо Вашому організму не вистачає цинку, придивіться до цього варіанту. Рекомендую!