getejra

Рум'яшки lamel, Ln pro, Mary Kay, Glambee, Focallure, Qibest

Рум'яшки lamel, Ln pro, Mary Kay, Glambee, Focallure, Qibest

Ще пів року тому я не мала жодних румян - тепер я хочу спробувати ще кремові текстурі та різні стіки. Сфотографувати все разом було важко, бо загребущі лапки наводили свої лади)

Рум'яшки lamel, Ln pro, Mary Kay, Glambee, Focallure, Qibest

Отже, що маємо:

🤎lamel відтінок 402 - відтінок трішки рижить, добре пігментовані, наносяться та тушуються доволі легко, при бажанні можна нашаровувати для яскравішого відтінку, трішки пилять. Пакування дешеве, але за такі гроші їм це можна пробачити) хочу спробувати ще 403 відтінок.

💗LN Pro 102 - кораловий відтінок, але він більш рожевий, колір делікатний та не дуже яскравий - тому виглядає природньо, без шимеру. Гарно наносяться на шкіру, ними неможливо поставити плями. Пилять як і ламель.

💕Mary Kay - маю їх як аналог оргазмічного Nars з шимером. Думала їх таки купити, але прочитала у візажистки Олександри Федів, що вже є значно технологічніші та дешевші аналоги кольору, бо у нарса вже давно застаріла формула, буду розчарована результатом як і з метеоритами) Не пилять, красивий відтінок, дуже натуральний, дають ніжне сяяня. Пакування дешевить сам продукт надзвичайно, але ж головне "нАчинка". Хоча на свотчках вони мене здивували.

🧡Glambee тон 03 - красивий холодний рожевий. з першого набору пензлем здивували, що не пилять, на відміну від інших в цій ціновій категорії. Але з цими рум'янами легко переборщити, так як вони дуже пігментовані. Стійкі, м'яка текстура, легкі до тушування - можна сміливо брати і інші відтінки.

А далі китайщина)

🍑Focallure - перші мої рум'яна в стіку. Дуже крутий відтінок - стиглий персик з блискітками (доволі крупними, на останньому фото їх має бути помітно на щоках), приємна кремова текстура, дуже легко та просто тушуються як пензлем так і пальцями. Мене напружив запах, але я все ж таки колись спробую замовити ще одні)

💋Qibest це мультитаскер, тому розберу його окремо нижче. Підкупив мене своїм чорним кольором, при нанесенні стає рожевою фуксією.

Я дуже боялась кремових текстур і виявилось, що дарма. вони прекрасно тушуються, доки їх тушуєш. З сухими я інколи наставляла собі плям. Тепер маю набратись сміливості і спробувати рідкі)

Ось тут мене і здивували Mary Kay - помітно, що вони найменш пігментовані і якщо всі інші йдуть в один шар - то їх я нашарувала мабуть разів 5-6.

Дуже дивний засіб, але зручний тим, що це 3 в 1 - він у мене нанесений і на губах, і на щоках, і на повіках. Нарешті спробувала силіконовий спонж для нанесення даного продукту -дуже зручний формат і можна носити з собою, щоб користувтаись не лише вдома. Виглядає максимально натурально та природньо, наче ти й без мейка, але личко значно свіжіше.