Spodobaieva Maryna

Phytorelax Laboratories

Phytorelax Laboratories

Навіть соромно писати, скільки років я дивилася на цю лінійку. Самий перший раз я побачила кокосовий гель в магазині, хоч я не фанат кокосу, але запах наскільки мене здивував, що я пам’ятаю його до цього часу.

Тут нарешті все закінчилося. Звісно ще тиждень були роздуми брати все одної лінійки, чи все різне. Але з початком осені завжди хочеться теплих ароматів. Тож я вирішила «треба більше мигдалю».

Окреме задоволення я отримала від пакування, навіть на подарунок гарний варіант.

Phytorelax Laboratories Almond Shower Gel

Склад: Aqua / Water / Eau, Ammonium lauryl sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium myristoyl glutamate, Cocoglucoside, Glyceryl oleate, Prunus amygdalus Dulcis (Sweet almond) oil (*), Glycerin, Polyglyceryl-3 cocoate, Polyglyceryl-4 caprate, Polyglyceryl-6 caprylate, Polyglyceryl-6 ricinoleate, Phenoxyethanol, Parfum [Fragrance], Benzoic acid, Sodium benzoate, Citric acid, Dehydroacetic acid, Sodium phytate, Ethylhexylglycerin.

Особливості Phytorelax Laboratories Almond Shower Gel з опису:

- усуває забруднення і надлишки себуму;
- насичує вологою і зберігає її;
- підсилює захисні функції;
- пом'якшує і розгладжує тканини;
- підвищує пружність і еластичність;
- регулює роботу сальних залоз;
- знімає подразнення, свербіння і почервоніння;
- нормалізує гідроліпідний баланс.

Враження: просто ідеальний варіант навіть для найчутливішої шкіри, збагачений органічною олією солодкого мигдалю, що цінується за пом’якшувальні та заспокійливі властивості. Формула продукту на м'яких мийних парах. Рідкуватий, але ніжна консистенція утворює рясну піну. Він не сушить шкіру взагалі, навіть, якщо довго залишається на шкірі.

І найголовніше аромат, він тут найінтенсивніший в порівнянні з лосьйоном та кремом для рук. Він яскравий, густий, солодкий, насичений аромат марципанів, які купаються в цукровому сиропі. Тут він перевершив мої очікування. Якщо Вам подобаються такі аромати, це моя щира рекомендація.

Phytorelax Laboratories Almond Body Lotion

Склад: Aqua/Water/Eau, Caprylic/capric triglyceride, Cetyl alcohol, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Orbignya oleifera seed oil, Glyceryl stearate citrate, Cocos nucifera (Coconut) oil, Propylheptyl caprylate, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil (*),Stearic acid, Xanthan gum, Sodium lauroyl glutamate, Cetyl palmitate, Cocoglycerides, Glyceryl caprylate, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Phenoxyethanol, Parfum [Fragrance], Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Sodium phytate, Ethylhexylglycerin, Sodium hydroxide. (*) da agricoltura biologica organically farmed.

Особливості Phytorelax Laboratories Almond Body Lotion з опису:
- інтенсивно зволожує суху і зневоднену шкіру;
- підтримує оптимальний гідроліпідний баланс;
- запобігає появі лущення, сухості і відчуття стягнутості;
- заспокоює запалення, почервоніння, висип і свербіж;
- дарує відчуття комфорту і м'якість;
- зміцнює епідерміс;
- має антиоксидантну дію;
- не залишає липких або жирних слідів;
- не закупорює пори;
- не викликає подразнення або алергію.

Враження: дуже ніжна і приємна на дотик текстура, хоч при нанесенні він полосить, але досить швидко поглинається. Ніяких реакцій чи висипань не викликав, бо спочатку трішки переживала за коксового масла в складі.

Лосьйон вирізняється поживними, пом'якшувальними і еластичними властивостями мигдалевої олії. Шкіра зволожена, ніжна і приємна на дотик, трішки був важкуватий в дні коли було +30.

Аромат тут набагато м’якіший, кремовий. Мені особисто відчувається віддалена кокосова нотка, але вона настільки тут влучна, що ти вже просто пахнеш ніжними марципанчиками. На мені особисто аромат тримається ще дві години, але досить близько до тіла.

Phytorelax Laboratories Almond Hand Cream

Склад: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Caprylic/capric tinglyceride, Coco-caprylate, Propylheptyl caprylate, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil (*), Sodium cetearyl sulfate, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Phenoxyethanol, Partum (Fragrance), Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Ethylhexylgycerin, Citric acid. (*) da agricoltura biologica - organically farmed

Особливості Phytorelax Laboratories Almond Hand Cream з опису:
- насичує клітини шкіри корисними речовинами і живильною вологою;
- зміцнює нігтьові пластини;
- утворює захисну плівку від агресивного впливу чинників довкілля;
- утримує вологу в глибоких шарах;
- запобігає зневодненню епідермісу;
- покращує проникнення корисних речовин в глибокі шари епідермісу;
- вітамін Е прискорює загоєння ранок і мікротріщин;
- знімає запалення і почервоніння;
- олія соняшнику усуває лущення, сухість і відчуття стягнутості;
- вирізняється розкішним ароматом;
- не залишає слідів на шкірі;
- олія солодкого мигдалю підвищує еластичність і пружність епідермісу;
- має антиоксидантну дію.

Враження: крем дуже сподобався, в нього накопичувальна дія. Якщо мені не достатньо зволоження, я можу нанести крем повторно і він за 1-2 хвилинки поглинається. Без жирності чи відчуття плівки на руках. Активним компонентом у складі є органічна олія солодкого мигдалю, збагачена вітамінами, мінералами, олеїновою і лінолевою кислотами. Аромат тут самий тихий із всіх, але для мене ідеально. Бо наніч не хочеться інтенсивних запахів.

🤎