PolLya

Elmex sensitive, зубна паста

Elmex sensitive, зубна паста

В пошуках зубної пасти , яка була б ніжніша ніжної і дієвіша за найдієвішу, я спробувала величезну кількість назв, фірм і смаків. Найчастішою моєю скаргою на даний товар є по-перше : не дієвість. А по-друге: термоядерна формула продукту. Бо після першого ж використання відчуваю себе змією, адже всередині рота починаю " міняти шкурку"))). Отож і доводиться викручуватися , як вуж на пательні: знайти чистячий засіб для зубів і не вичистити все до щелепної кістки. Вибачаюся за такий "натуралізм", але, можливо , в когось була схожа ситуація, наприклад із супервідбілюючими зубними пастами( там доволі агресивний склад), то можете мене зрозуміти, адже в мене такі майже опіки від більшості сучасних продуктів догляду за порожниною рота.

Я пробувала і зубний порошок, та він не сподобався : не піниться, погано розноситься по поверхні зубів і не дає відчуття "морозної свіжості" 😆 після використання.

А оскільки я після чищення зубів мала доволі чудернацький вигляд( коли язиком оббирала в середині рота попечену шкіру), то моя дочка не могла не долучитись до пошуків "маминої" зубної пасти. Мейкап в допомогу!))


Отож, тепер я маю два фаворита : Марвел і Елмекс. Обидва бренди дуже рекомендую, тому що ні жодна з їхніх зубних паст не нагадала мені про проблеми з яснами. Не подразнювала шийки зубів, не робила зуби чутливими до холодного-гарячого-солодкого. Словом :🩷!


Зараз розповім про Елмекс сенситів.
Як на мій погляд, то це прямо класика для дорослої людини. Добре піниться, достатньо освіжає, має в міру м'ятний смак і освітлює трішки емаль, не подразнюючи ясна і зуби.

Після покупки двох таких паст, я взяла ще й освітлюючу. Але це зовсім інша історія. Історія для іншого відгуку. А після освітлюючої я знову купила два елмекса сенситів. Мені здається, чи паста стає явним фаворитом на поличці моєї ванної кімнати? А може і не лише моєї. Спробуйте, навряд чи вона вас розчарує, а скоріш за все теж спонукатиме до покупки відразу декількох упаковок. Адже пам'ятаємо : надійні засоби купуємо "букетами"😉.