Від болю до блиску: моя історія з магнієвою олією
Я вражена від її РЕАЛЬНОЇ дії!
Цьому засобу я ставлю 5 + та щиро рекомендую українського виробника!
Формула Magnesium Goods Oil розроблена українськими фахівцями і чудово проникає у шкіру, результат відчувається відразу!
Магній — один із найважливіших мінералів для нашого організму, особливо в осінній період, коли стреси та втома накопичуються швидше. Його нестача може призводити до м'язових спазмів, головного болю та швидкої втомлюваності.
Я вперше спробувала олійку у період, коли мене мучив головний біль через використання лаку для волосся та тугої зачіски.
Дотримуючись інструкції, я розпилила олію на корені волосся (до речі, розпилювач, що йде в комплекті, дуже зручний) і залишила на 20 хвилин. У цей час відчувала приємне легке пощипування, що означало, що магній почав діяти та проникати в шкіру. Після цього змила шампунем і кондиціонером, гарно просушила.
Вже наступного ранку головний біль минув, а волосся біля коренів стало блискучим і здоровим. Не створює відчуття липкості чи жирності!
Я впевнена, що цей засіб також допоможе мені побороти осіннє випадіння волосся.
Важливо, що текстура прям дуже і дуже комфортна. Вона не така жирна, як здається під час слова "олія".
Особливо класно, що олійка чудово підходить після фізичних навантажень і масажу, коли організму особливо бракує магнію. Вона швидко вбирається і відновлює силу як шкіри, так і волосся.
Хочу звернути особливу увагу також про пакування. Стильна матова коробочка, та пляшечка з корком і додатково розпилювачем (який розпилює прям дуже і дуже класно, не точково). Такий розмір 100 мл дуже зручно брати з собою у сумочку. Бо такий засіб має бути під рукою в осінній період ЗАВЖДИ!
Коментарі (0)