Viki Seagull

Крутезна міцелярка

Крутезна міцелярка

Перш за все, хочу відзначити, що це ідеальний засіб для чутливої шкіри. У мене шкіра схильна до подразнень, і багато очищувальних засобів викликають сухість або почервоніння, але з Bioderma таких проблем не виникло.

Чудово знімає макіяж, включаючи водостійкий, без потреби сильно терти шкіру. Навіть після довгого дня, коли макіяж був нанесений з ранку, вона справляється на відмінно! При цьому шкіра залишається м'якою, зволоженою і без відчуття стягнутості 🤗

Абсолютно не подразнює очі, що для мене величезний плюс, оскільки багато інших засобів викликають дискомфорт при знятті макіяжу з повік. Приємний бонус — після використання немає необхідності змивати засіб, шкіра відчувається чистою і свіжою.

Окремо радує економічність — однієї пляшечки вистачає надовго, оскільки засобу потрібно зовсім небагато для повного очищення обличчя. А завдяки компактній упаковці її зручно брати з собою в подорожі🧳

Однозначно рекомендую всім, хто шукає м'який і ефективний засіб для очищення і зняття макіяжу, особливо для тих, у кого чутлива шкіра.