Олена ✨

Міцелярна вода: Hillary vs Simple

Міцелярна вода: Hillary vs Simple

Яку із двох міцелярних водичок Hillary Aloe Vera чи Simple Water Boost обрати? Читайте далі 👇

Міцелярна вода: Hillary vs Simple

Hillary. Біла пляшечка з доволі грубого пластику з кришечкою диск-топ (натискається і відкривається легко). Мінімалістичний світлий дизайн, характерний для продукції Hillary.

Об’єм: 200 мл

Simple. Прозора пляшечка з тонкого пластику з кришечкою фліп-топ, виготовлена з переробленого пластику. Біла етикетка ззаду та спереду (не на усю площу пляшечки).

Об’єм: 400 мл

З однієї сторони зручно, що у Simple пляшечка прозора і видно, скільки засобу залишилось, але ця пляшечка дуже велика. Вона не помішається на вузькій полиці (у мене закрите дзеркало), тому першість віддаю Hillary за компактність та стиль.

Рахунок 1:0 (H|S)

Hillary. Речовини, які відповідають за змивання косметики: Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprylate, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate.

Корисності у складі: Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract, Panthenol.

У складі є Parfum.

Simple. Речовини, які відповідають за змивання косметики: Hexylene Glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Cetrimonium chloride.

Корисності у складі: Glycerin, Saccharide Isomerate (Пентавітін) – пребіотик рослинного походження.

У складі відсутній Parfum.

Склад міцелярки від Hillary є більш лаконічним. Обидві міцелярні води мають по одному компоненту середньої безпеки. У Hillary – це Parfum, а у Simple - Cetrimonium chloride (6 позиція у складі з 16) і тут нюанс.

Цетилтриметиламоній хлорид - використовується як катіонне ПАР, емульгатор, консервант, антимікробна добавка, антистатик. Безпечний для використання в продуктах, що змиваються, і залишають на продуктах до 0,25%.

Усі ми знаємо, що міцелярну воду потрібно змивати, але Simple зазначає, що їх міцелярна вода не потребує змивання, ще й є ідеальним праймером, який готує шкіру до макіяжу. 🙄

Свій бал віддаю Hillary (для мене легкий парфумований аромат не становить проблеми). Щодо міцелярної води Simple – нічого поганого у її використанні не бачу, але її обов’язково потрібно змивати.

Рахунок 2:0 (H|S)

Найвищі ціни, які зустрічала:

Hillary – 290 грн / 200 мл

Simple – 140 грн / 400 мл

Тут переможець однозначний.

Рахунок 2:1 (H|S)

  • Обидві міцелярні води показали себе з хорошого боку: комфортні для використання, не викликали подразнень чи алергічної реакції.
  • Потребують рясного змочування та декількох ватних дисків/паффів для зняття макіяжу.
  • Зі змивання нестійкої косметики проблем ніяких.
  • Мені не вистачило терпіння, щоб змити Maybelline Vinyl, тож її в обох випадках домивала гідрофільною олійкою.
  • За консистенцією Simple як звичайна вода, а Hillary наче трішечки густіша і мутніша (але це видно лише при прямому порівнянні). При контакті зі шкірою від Hillary утворюється ледь помітна (якщо на те прискіпливо подивитись) пінка, а Simple наче змиваєш макіяж водою.
  • Щодо олівців, тіней на базі, туші – міцелярка від Hillary «бере» їх трохи швидше, особливо це помітно у міжвійній зоні. Але ця різниця не є надто разючою (+ якщо враховувати, що об’єм міцелярної води Simple у пляшці вдвічі більший).

Рахунок 3:2 (H|S)

Хоч у моєму списку виграла міцелярна вода від Hillary – це дуже суб’єктивно. Комусь більша баночка навпаки може здатися зручнішою.

Чи є зміст купувати дорожчу міцелярну воду від Hillary? За повну вартість – ні. Але у Hillary часто є акція на набори чи покупку другого товару. Тож, якщо мова йде про покупку міцелярної води Hillary 200мл та Simple 400мл за однакову вартість (наприклад, 140 грн), то оберу міцелярну воду від Hillary, бо для мене вона трохи комфортніша. За вищої вартості не бачу змісту переплачувати.