Косметичні покупочки вере сня
Що я собі навибирала теплим осіннім вечором?
Привіт, красуні💋
Ще на тому тижні приїхали мої обновочки - так, небагатенько, але все необхідне, бо піде на заміну засобів, що закінчаться у цьому місяці.
Ну, що ж, поїхали!
Спонж для макіяжу
Мабуть ви будете сміятися, але це мій перший спонж)) Раніше ними ніколи не користувалась - наносила тональні засоби або пальцем, або кисточкою. Побачила цього яскравого красеня і не змогла пройти мимо. Буду пробувати.
Ватні пафи Білосніжка
У спільноті так дівчата їх нахвалюють, тому теж вирішила спробувати. Взяла меленьку упаковочку для першого разу.
Гель-лак для нігтів Reglance
Нарешті з'явився у наявності колір 062 (червоний). Полюю на нього вже десь півроку. Колір яскраво-червоний, на нігті, сподіваюсь, ляже гарно.
Пілінг-скатка для обличчя Mr.Scrubber
Ніколи не пробувала продукцію цього виробника, сподіваюсь перше знайомство буде вдале.
Зубная паста "Лікарські трави" SPLAT
Теж новинка для мене. Почалось осіннє запалення ясен, завжди переходжу у цей період на якусь лікувальну пасту. Цього разу вирішила спробувати цю.
Ополіскувач для ясен "Проти кровоточивості ясен" Лісовий Бальзам
Купила у "нагрузку" до пасти. Так то я завжди собі трави заварюю, але останнім часом щось я стала лінивою дупкою, а тому купую ополіскувач та економлю собі нерви)))
Крем-гель для душу Energy of Vitamins
Захотілось мені гелю для душу з ароматом малини))) Гелі цього виробника не купляла, але їх скрабом залишилась задоволена. Тому думаю він мене не підведе)))
Коментарі (0)