Joko Blend Aqua Glow Washing Foam
Зволожувальна пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою
Розпочинаю огляд на нову лінійку від Joko blend Aqua glow і ділюсь своїми враженнями про пінку для вмивання з гіалуроновою кислотою.
Призначена вона для будь якого типу шкіри.
Що цікавого по складникам і характеристикам?
Склад засобу збагачений низькомолекулярною гіалуроновою кислотою, комплексом керамідів та фосфоліпідів рослинного походження, а також комплексом амінокислот.
Усі ці компоненти сприяють зволоженню, відновленню бар'єрної функції, підтримці гідроліпідного балансу і не тільки.
Формула має збалансований pH і не містить сульфатів.
Пінка випускається в коробці, притаманного цій лінійці дизайну. Дуже чарівний цей блакитний колір!
Формат зручний і для мене трохи новий, так як раніше у мене ще не було додаткових щіточок.
Флакон зроблений якісно, помпа натискається легко. Зверху на щіточці є захисний ковпачок.
За бажанням цю щітку можна зняти, це робиться просто. Вона силіконова, матеріал м'який і гнучкий.
Якщо прибрати цей девайс, то на помпі можна спостерігати пласку поверхню з декількома отворами, через які виступає пінка.
Подається вона немов м'яка і пухка хмаринка, повітряна і невагома. Аромат ідентичний усій лінійці Aqua glow - він ніжний, свіжий і ненав'язливий, пахне супер!
Перед вмиванням косметику я прибираю спочатку міцелярною водою, а вже потім використовую пінку.
Мені вистачає двох натискань. Цієї порції піни більше, ніж достатньо. Розподіляючи по обличчю, вона не осідає швидко під пальцями, а продовжує злегка пінитися.
Процес вмивання цією пінкою дуже приємний і комфортний. Засіб забезпечує якісне очищення і дбайливий догляд. Пінка ефективно видаляє забруднення, себум і залишки косметики, очі не пече і не подразнює слизову, змивається легко.
Після використання шкіра обличчя без стягнення і сухості. Формула дійсна дуже делікатна і ніжно ставиться до шкіри, роблячи її м'якою і гладенькою.
Пінка мені сподобалася і викликала лише позитивні враження.
Коментарі (0)