Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Mask
Екстразволожувальна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою
Маски для обличчя використовую регулярно, бо це важлива складова мого догляду. В своєму арсеналі маю декілька (очищуючі, зволожуючі і т.д), тому чергую їх між собою.
Екстразволожувальна маска з нової лінійки Aqua glow одразу потрапила у мої фаворити, бо має гарні властивості, але про все по порядку.
Маска випускається в картонному коробку, на якому представлена вся необхідна інформація про продукт, а також вона дублюється і на самій тубі.
Дизайн лінійки має дуже ніжний блакитний колір - краса!
Об'єм: 75 мл.
Засіб розроблений для забезпечення миттєвого зволоження, зменшення сухості та відновлення здорового кольору шкіри обличчя.
Маска містить низькомолекулярну гіалуронову кислоту, яка здатна проникати у глибокі шари епідермісу і надавати зволоження зсередини. В її склад також входить комплекс керамідів і фосфоліпідів, які допомагають утримувати вологу, що в свою чергу зменшує появу мімічних зморшок.
Туба з м'якого пластику, зі зручною кришкою яка відкидається і надійно закривається до характерного клацання.
На вигляд маска немов гель-желе, прозора, з голубим відтінком. Вона достатньо густа, не дуже щільна, із-за гелевої текстури легко розподіляється.
Аромат у неї дуже приємний, ніжний і свіжий, тут немов невагомі цитрусово-акватичні нотки. Обожнюю такі ненав'язливі віддушки.
Виробник рекомендує наносити маску достатньо щільним шаром на 10-15 хв.
Розподіляється вона рівномірно, на обличчі виглядає прозоро. Ніяких спецефектів в плані охолодження, чи пощипування від неї нема, але можна сказати, що надає легкий освіжаючий ефект. Відчувається абсолютно комфортно і у використанні дуже приємна. Змивається легко, не застигає, просто здається, що якась її частина трохи поглинається шкірою.
Що сподобалось мені у цій масці, так це класне зволоження шкіри і заспокоєння. Засіб гарно знімає існуючі подразнення і почервоніння, тонізує. Також обличчя приємне на дотик, м'яке і гладеньке, вирівнюється його тон, а колір шкіри значно покращується.
Маска не залишає після себе плівки, відчувається свіжість і комфорт.
Новинка справила на мене чудові враження.
Коментарі (0)