wowmom

Створити затишок в домі легко! Особливо з аромодифузором від Avenue Des Parfums

Створити затишок в домі легко! Особливо з аромодифузором від Avenue Des Parfums

Привіт, красуні!

Погодьтеся, як це круто, коли приходиш додому після важкого робочого дня, відкриваєш двері, і одразу настає якесь полегшення: ось твоя улюблена кружка цілий день тебе чекала, зручні пухнасті капці, фотографія з мамусею... Все таке рідне і своє.

Ми часто, несвідомо, додаємо до власного житла якісь маленькі дрібнички, які роблять оселю ще більш затишною: наприклад, картини, що нас надихають, свічки (бо це гарно, і практично в світлі останніх подій), та аромодифузори, для того, щоб наповнити приміщення приємним ароматом.

Нещодавно, я відкрила для себе дуже класний аромодифузор від українського бренду Avenue Des Parfums, і закохалася в нього буквально з першого подиху. Сьогодні розкажу вам про аромат Vanilla & Caramel.

Створити затишок в домі легко! Особливо з аромодифузором від Avenue Des Parfums

Може здатися, що цей дифузор, судячи з назви, буде надто солодким і пряним, адже ноти ванілі і карамелі натякають про справжню гурманіку. Але яким було моє здивування, що він виявився взагалі не таким, яким я його собі уявляла. Запах нагадує якісь дорогі парфуми.

Отже, спершу я намагалася не дивитися на піраміду, зазначену виробником, а вирішила довіритися власним відчуттям. Що цікаво, я майже повністю вгадала, з яких нот складається аромат.

На старті я чую доволі різку гірчинку неролі. Я не фанат неролі в парфумерії, але тут вона додає такої специфічної родзинки.

Далі звучить терпкий пачулі, який чимось відділено нагадує фрукти с шоколадом. Якщо чесно, коли я заходжу в приміщення, де знаходиться аромодифузор, то я навіть запах вишні десь віддалено ловлю, хоча вишня і не вказана в піраміді.

Ну і завершує цю чудову композицію ваніль, мускус і амбра. Ваніль не надто солодка, та і взагалі аромат не можна назвати солодким, тим паче, гурманським.

Це такий вишуканий пряний, східний, з деревними нотками запах.

До речі, я нещодавно вдома збирала гостей на честь 1го вересня, і всі мене питали, чим же так приємно пахне на кухні.

Ага! Їм скажи:-)

Avenue Des Parfums Home Vanilla & Caramel - це дуже цікавий аромат, який створює класну теплу атмосферу в приміщенні. Зараз, коли вже трошки стає прохолодніше, з ним однозначно затишніше проводити час вдома!

Я дуже задоволена!

Дякую за увагу 😘