Blondie_rs

Ніжний скраб з ароматом тропічних фруктів від Mamash

Ніжний скраб з ароматом тропічних фруктів від Mamash

Всім привіт! Давненько не чулись щодо українського бренду натуральної косметики - Mamash. Літо вже закінчилось, але любов до скрабів не згасає. Поки я товкла драпучий скраб Rituals (вже закінчила і більше не повторю 🥳), Mermade i Mamash чемно чекали своєї черги. Чим мені так не сподобався Rituals, можете переглянути допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/46455/

А ми перейдем до цього милого скрабу, та чому всім варто звернути на нього увагу 🌪️

Скраб йде у пластмасовій білій баночці з великою рожевою наліпкою. Досить широка в діаметрі, але відкривати зручно. Всередині він, звичайно ж, запломбований та містить ще додаткову наліпку з гаслом "Feel the magic on your skin" (відчуй магію на своїй шкірі). Виглядає мінімалістично та акуратно.

Склад насичений багатьма оліями, зокрема солодкого мигдалю, макадамії, оливки; персикових, абрикосових та виноградних кісточок. Скраб гарно доглядає за шкірою та позбавить її сухості та тьмяності.

Як можна побачити по фото - скраб дуже насичений оліями і деколи здається, що він в них і плаває. Текстура тут дуже ніжна та дрібненька. Створений на основі фруктового цукру, який дбайливо очищує шкіру без травматичних наслідків (ох, знову згадую подразнення після Rituals).

А про аромат тут можна одразу сказати - вау, або, скоріше - ммм... Він такий тропічний, смачний та фруктовий, що так і уявляєш себе на пляжі з ананасовим коктейлем в руках. Тут і папайя, і малина, і ананас, і трішки океанічної соленої води. Він збалансований, не різкий та не хіміозний.

Він найбільш ніжний з усіх, які я протестувала останнім часом, тому нашкодити шкірі ви точно не зможете. Ним получається дуже дбайливе та делікатне скрабування. У кого чутлива, суха шкіра - обовʼязково зверніть на нього увагу. Він моментально насичує тіло цінними оліями та помʼякшує шкіру. А його смачний аромат так точно перетворить цю процедуру на ароматне задоволення.

Єдине, якщо ви хочете все ж трішки себе "потерти" - з ним ефекту наждачки аж ніяк не вийде.

Аромат я відчуваю ще годинку-дві після процедур, а все тіло дуууже зволожене та наповнене олійками. Тож, бажаю і вам насолодитись вихідними. Не забувайте про такі релакс-процедури заради себе 🫶🏻