Zera Khaibulaeva

Дезодорант Dove з ароматом гранату та лимонної вербени

Дезодорант Dove з ароматом гранату та лимонної вербени

Я продовжую використовувати аерозольні дезодоранти від Dove, адже попередній з ароматом груши та алое мені дуже сподобався(його я буду ще не раз повторювати).

Цього разу обрала з гранатом та лимонною вербеною, було дуже цікаво дізнатись яким буде звучання аромату і чи буде такий чудовий захист як від попереднього.

Мені подобається, що тут не треба довго чекати висихання.

Струсив балон, розпилив на сухі пахви і готово, можна одягатись і не чекати висихання, як від роликових.

При розпилюванні немає задушливої хмари, як від інших виробників, але рекомендую відкривати двері, якщо ви у ванній або включити витяжку. Я завжди стараюся менше дихати аерозолями.

Аромат у дезодоранта виявився насиченим. Він дуже класний, свіжий і водночас фруктовий, не приторний. Є трохи травʼяної пудрової кислинки. Аромат тримається довго на шкірі. Я відчуваю його 3 години під час руху, а далі вже якщо принюхуватись ближче.

Тут дезодорант може замінити парфуми, якщо аромат вам сподобався, то можна в принципі не наносити парфум, але мені, якщо чесно, хочеться відчувати більше свій парфум, бо дезодорант його перші години перебиває. Тому цей дезодорант я другий раз обов’язково придбаю влітку.

На одязі дезодорант не лишає плям і чудово блокує запах поту.

Дуже хочу спробувати інші аромати з лінійки. Обов’язково хочу спробувати з персиком та білими квітами, асаї та лілією та цитрус і персик, який без алюмінію ☺️

А якими ви користувались з цих і які враження?

Дезодорант Dove з ароматом гранату та лимонної вербени
Дезодорант Dove з ароматом гранату та лимонної вербени

На ці дезодоранти зараз чудова ціна♥️