Pilirina 💛💙

Матуємося разом із Joko Blend!

Матуємося разом із Joko Blend!
Матуємося разом із Joko Blend!
Матуємося разом із Joko Blend!
Матуємося разом із Joko Blend!

Знаю, про нього багато писали, але, оскільки я володар тієї самої комбінованої, то хотілося б вставити свої пʼять копійок. Насправді цей крем - виручалочка для схильної до жирності шкіри, оскільки після нього вона миттєво стає матовою, не пересушеною у області Т-зони та на нього класно лягає мейк.

Матуємося разом із Joko Blend!

Як бачимо, у призначенні, заявленому виробником є: матування, себорегуляція, пом'якшення та зволоження.

Надлегка текстура? О, ноу! Я б не назвала консистенцію надлегкою, як про це пишуть більшість дівчат. Для моєї шкіри крем щільний, але вбирається за секунди, лишаючи не глухий, матовий фініш. Комфортний.

Що там з активами? Активи у формулі сприяють оптимізації обмінних процесів: секреції, кровообігу, регенерації, як запевняє виробник. Всередину шкіри не заглядала, але якщо користуватися всією детокс-лінійкою - то буквально тижня через два можна помітити візуальні зміни: шкіра стає рельєфною, матовою, вирівнює відтінок.

Skin Detox Mattifying Face Cream ефективний проти жирного блиску, чорних крапок та почервоніння, властивих комбінованому типу шкіри. Користуюся ним виключно вдень, але можу по кілька разів, бо часто вмивався. Аромату майже немає: десьна фоні ледве відчуваю віддушку, як у всієї серії Detox, але як на мене, слабшу.

Мені подобається, що цей кремчик створено з урахуванням потреб комбінованого та жирного типів шкіри і у складових є сучасні активи, а не передозування цинку. Крем містить есенцію зеленого чаю, яка нормалізує та підтримує гідробаланс та надає потужну протизапальну, заспокійливу дії для шкіри, а головне - регулює секрецію, усуває надлишок себуму та матує. Бакучиол сприяє відлущуванню відмерлих клітин та коригує видимість мімічних зморшок та заломів, п ніацинамід вирівнює відтінок шкіри та візуально розгладжує рельєф. Антиоксидантний вітамін Е протидіє вільним радикалам – провісникам фотостаріння, алантоїнпом'якшує загрубілі ділянки та прискорює регенерацію тканин, загоюючи механічні ушкодження. А пантенол перешкоджає трансепідермальній втраті води. Його властивості вже всім відомі.

До речі, розхід крему економний якщо ним користуватися разом з продукцією з зеленої серії Detox. Взагалі, я дуже рада що знайшла такий продукт для комбінованої шкіри, який не забив мої пори і чудово себе поводить під тональним кремом, бо на мені багато продуктів під звичайними кремчиками тече. Рекомендую познайомитися з ним власницям жирної та комбінованої шкіри. Він не коштує всі гроші світу, але дієвий.