Mila__Mi

Шкода, що тебе в мене раніше не було

Шкода, що тебе в мене раніше не було
Шкода, що тебе в мене раніше не було
Шкода, що тебе в мене раніше не було

Я точно впевнена, що кожна з нас стикалася з проблемною натирання від незручного, але подекуди такого красивого чи бажаного взуття. Кожна з нас, хоч раз, але брала взуття, яке візуально так подобалося, що ми готові були терпіти незручності туфлі на підборах, балетки і таке інше (особливо у підлітковому віці).

Але, особисто я не пам'ятаю, щоб у моє дитинство, чи у підлітковому віці були засоби, які могли би захистити ніжну шкіру ніг над п'ятою від натертя взуття. Я клеїла пластир, який чесно кажучи не дуже й то допомагав і швидко відклеювався.

Тож побачивши у Shelly цю новинку, я не змогла пройти повз, бо моя цікависть взяла вверх. Загалом я вважаю, що ця річ потрібна бути у кожної (і нижче розповім чому).

Напочатку засіб знаходився в коробочці з усією детальною інформацією про засіб.

Всередині знаходиться стік компактного розміру 7,5 см (висота) / 3,8 см (ширина) / 1,7 см (товщина).

Можна класти з собою у сумочку/рюкзак, або ж у подорожі.

У складі містить емоленти; помякшуючі та зволожуючі компоненти (каприлові тригліцериди, гідролізовану касторову олію, бджолиний та канделільський віск і вітамін Е).

Аромат яскравого квіткового букету. Пам'ятаю у моєї мами були такі парфуми, вони їй дуже подобалися. І хочу сказати, що оточуючих вони не залишали байдужими 🤭 Вони були дууже шлейфовими.

*При використанні на ніжках він ледь помітний, у стіку сам аромат більш яскравий.

Колір стику білий, але при нанесенні він як прозорий, тобто взагалі не лишає після себе слідів.

Текстура воскова, містить у складі 2 види безпечного для здоров'я воску.

Стік без зайвих зусиль прокручується "гайкою" знизу, завдяки чому легко виходить і ним дуже зручно користуватися.

Завдяки своїй восковій текстурі, засіб дуже легко ковзає по ніжці, не викликаючи дискомфорту.

Перше, що відчувається, це приємним освіжаючий ефект 🥰

Як ви могли помітити по фото у мене в зоні над п'ятою було почервоніння і після нанесення засобу, воно буквально за 5-7 хвилин повністю пройшло. По відчуттям шкіра заспокоїлася, стала більш м'якою, гладенькою і зволоженою.

Взагалі зона над п'ятою, як і сама п'ята у мене найчастіше суха, тому додаткове зволоження тут, було дуже доречним.

В дорослому віці я стала більш свідомо підходити до вибору взуття, мені дуже важливо, аби воно було комфортним. Але, ну є такі моменти, коли здавалося б, що взуття наче і зручне, але походиш в ньому трохи більше часу, аніж планувалося і все, натерта ніжка, почервоніння і подразнення.

Тож, коли у мене з'явився цей стик я вирішила, що перед походом кудись я обов'язково його нанесу, аби мої босоніжки не натерли мої ноги. І знаєте що? Він дійсно працює! Завдяки пом'якшувальним компонентам він добре захищає шкіру від натертостей як зону над п'ятою, так і бокову кісту від мозолей і загалом захищає шкіру в деяких місцях від сухості впродовж дня.

І до того ж він не лишає жирного, або липкого сліду. І буде актуальним круглий рік. Чому? Та тому, що ті ж туфлі на підборах і незручним задником ми можемо взути і взимку (беручи його з собою на якийсь захід). Або ж ті босоніжки, якщо ви подорожуєте і в холодну пору року, то вам в подорожі точно знадобиться такий засіб і допоможе вберегти ваші ніжки від "взуттєвих" ушкоджень.

І ще він дуже економічний.

Тож, однозначно можу його рекомендувати 🩵