Beautiful land💞

Тонік для обличчя з ніацинамідом

Тонік для обличчя з ніацинамідом

Це моє не перше знайомство з брендом Revuele, і скажу, були різні враження: щось підходило, щось зовсім не підійшло, а щось було більш-менш. Головне, що не стало гірше.

Пакування та дизайн тоніка:

Представлений в прозорій пластиковій пляшці об’ємом 200 мл.

Дизайн упаковки виконаний у сучасному стилі з переважанням бірюзового, білого та чорного кольорів.

Кришка:

Має фліп-топ механізм, що зручно для дозування продукту. Верхня частина кришки має отвір для точного виливу тоніка, що робить процес використання економічним

Консистенція:

Як рідка водичка прозорого кольору, майже відсутнього запаху.

Складники:

Aqua Dest, Glycerin, Betaine, Alcohol Denat, Niacinamide, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Panthenol (pro Vitamin B5), Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Salicylate, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Arctium Lappa Root Extract, Nasturtium Officinale Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Xanthan Gum, Triethanolamine, Fragrance (parfum), Disodium EDTA, Citric Acid.

Мої враження:

Раніше я вже мала досвід із цим брендом, і мої враження були нажаль різними, проте цей тонік мене дійсно здивував своєю дією яку я всетаки не очікувала.

Він чудово взаємодіє з іншими засобами, після себе не залишає липкого шару чи неприємних відчуттів і чудово зволожує шкіру.

Основний ефект — це звуження пор і зменшення почервонінь. Під час користування запалень стало значно менше, але на виділення підшкірного жиру це ніяк не вплинуло — шкіра, як жирніла чудово, так і продовжує це робити, нажаль.

Тому, якщо у вас комбінована або жирна шкіра і хочете щось на зміну або бюджетне, то його можна сміливо брати.

Дякую за увагу.💝