Кузя Ю-а

Тонування волосся в домашніх умовах

Тонування волосся в домашніх умовах

Не маєш часу попасти до перукаря, але мусиш от завтра трошки освіжити колір? Спробуємо поновити колір разом з meloni.

Бюджетна маска, що відтінює колір випускається в декількох кольорах. Звісно, блондинки знайдуть для себе більший розмах фантазії. Зняти жовтизну, додати розовинки.

Я ж обрала колір шоколаду.

Масочка, має зручну баночку та дуже приємну текстуру!

Дуже зручна у нанесенні, адже формат маски полегшує використання. Просто помили волосся, просто нанесли на гарно віджаті від води пасма, просто почекали від 5 до 20 хв.

Не бійтесь перетримати, адже колір вуальний. Він рельно дає підтон, але не змінює тон в структурі, як фарба.

Тонування волосся в домашніх умовах

Волосся після неї оживає! А для насиченого кольору тонування за інструкцією треба тримати маску до 20 хв. Я протримала 15 хв. Уявляєте, наскільки круте волосся, коли маска живить його такий довгий час?

Волосся дуже дуже ніжне. Ніби оксамитове. Також, в складі оливкова олія та масло жожоба, що прекрасно відновлює волосся. А ще в складі кокосова олія! Ну ви зрозуміли, що волосся, завдяки такому складу, ніби як в дитини) шовкове на ніжне.

І от що вийшло. Я бачу легенький, зовсім як вуаль підтон новий у волосся. Теплий і майже невагомий. Я б навіть не проти, що б він був більш насиченим. Але це ж не фарба, відповідно більшого чекати не варто. Але як на "освіжити", досить так нічого

що скажете?