getejra

Пошуки свого червоного

Пошуки свого червоного

я дуже хочу знайти от саме той свій червоний (скоріш за все винний) відтінок, але поки все доволі проблематично, так як маю дволі асиметричні губи без чіткого контуру, що й верхній губі конкретно не вистачає об"єму, але так як я не планую нічого колоти -маємо, що маємо, шукаємо щось вдале. Саме по цій причині подружки періодично дарують мені помади чи блиски красивих винних відтінків, я їх пробую і передаровую тим подружкам, яким вони личать)

тут маємо помаду від Patricia Ledo, та два блиска від брендів для мене ноунейм, тому навіть не описуватиму їх -розглядаємо лише відтінки.

Пошуки свого червоного

Для мене це красивий винний відтінок.

Сама помада по текстурі дійсно відповідає своїй назві - точно крем. Як для помади з сатиновим фінішем дуже гарна якість і кольорова гамма, має декілька видів масел, що живлять губи. Наноситься приємно, аромат ненав'язливий. Гарний та якісний футляр, тримається достатньо довго якщо не терти губи) Наносила без олівця.

Фотографувала з різним освітленням. Тепер хочу придбати щось нюдове та рожеве від неї - за такі гроші це просто супер приємна якість та відчуття на губах.

Цей варіант кольору мерло (чи бордо) мені сподобався найільше. Комфортний на губах, але абсолютно не стійкий і одразу перебивається на зуби та розмазується.

Цей варіант сподобався мені найменше - занадто крикливий колір вишні.

От дивлюсь зараз на всі ці відтінки окремо на губах -а наче й непогано так) треба було фотографувати все обличчя, а не окремо губи)

Ще одним подарованим блиском є мій класичний відтінок. Нанесла і одразу сприймаю себе нормально 😁 Інколи я думаю, що мені варто припинити пошуки червоного - бо найкомфортніше я себе почуваю з рожевими блисками 💟 а залишити щось одне класично-винне для певних образів, де є вимога таких яскравих червоних губ.